![]() |
Mark Hunt-Mirko Filipović
Dakle-31.12 u 11-11.30.
Nova TV. Taman da mi fino počne stara godina:) Kaj prognozirate? |
mirko ga ruši u prvoj rundi :D
|
u prve 3 minute hunt je na podu...
|
Citiraj:
|
Kaj ste vi zaboravili da je Hunt jedini borac koji je od Mirka popušio high-kick u vugla, sjeo na pod, digao se i nastavio kao da ništa nije bilo???:) (u K1)
A udara kao bijesna mazga:D Samo 178cm a 120kg:confused: Meni se čini da bi tu moglo biti dobre šore... |
DA, to sto Jelc kaze, a i Mirko se bas i nije pokazo zadnje vrijeme, sve su to ili porazi ili teske pobjede, neide bas glatko ko prije.
al u svakom slucaju kontam da ce decko vidit sta je Hrvatska Policija!:D |
Mirko pobjeđuje! Iako su stari lavovi kao Hunt zajebani na kvadrat...
|
pobral bu jedan high kick i onda dobru staru cipelarku :D
|
Re: Mark Hunt-Mirko Filipović
Citiraj:
Ako borba nezavrsi u prvoj rundi postoji velika mogucnost da Mirko izgubi!!!!! |
ma nemoš za mirka višenšt prognozirat. otkad se počeo bavit politikom sve sama sranja u sportskom životu. il nek trenira ko čovjek il nek se ostavi tog i bavi sam politikom. sam ne znam šta on ima od te politike?!
|
navijam za mirka, ali hunt će pobijediti.
|
mirko pobjedjuje...
|
ne bih se kladio na Mirka...
|
Mirko ga može dobiti u parteru(neku polugu da mu stisne bilo bi super), sumnjam da će ga rušiti u stand-up borbi. Hunt je životinja koja može trpiti udarce ko blesav.
|
Ak covjek oce opet ic na Fedora, mora pobijedit, a to mu je glavni cilj, stoga mislim da bu pobjedio
|
Dođi u Vinkovce...lalallalalala :D
|
Mirko, nogom!!! :D
|
Nadam se pobjedi Mirka ali neće biti lagano.
|
Kakav prasac ovaj Mark
|
ak i pobijedi hunta,protiv fedora nema niko ništa tražit (osim batina:) ) dok se fedor ne umirovi neće bit novog prvaka u UF.
|
Meni se nekako cini da mirko previse slanine i čvarak jede, nekako je trom i kao da nema kondicije, zapuše se.
|
Koji glupi suci za ne povjerovat....:(
|
Kaj ste vi mislili da je Hunt p****n dim...Mirko nije dovoljno napadao, nije pokazao incijativu kao Hunt i-popušio.
Sam si je kriv. |
Da je jos par sekundi potrajalo, taman je Mirko sjeo na njega i da ce ga poceti obradjivati i zvoni kraj :(
Al' nije Mirko vise sto je bio, nekako vise nije tako agresivan. |
Osiguro se je za ostatak života pa više nema poticaja:rolleyes:
|
Ma, sudci su sj*** stvar.
ja bi prvu rundu mirku,drugu huntu,treću mirku. ali opet svaka čast i mirku i huntu !!! :gringo: |
Vi bi dali pobjedu Filipovicu a frajer je vise bezo po ringu nego li je ovog napado, da sam ja sudac i ja bi sudio za ovog
Jednostavno ovaj nije ostavio dobar dojam i to je to:( |
Kao sto sam predpostavio Mirko nije imao dovoljno snage za sve tri runde sto je dovelo do 2:1!!!
|
ali nije mi jasno....ako je protiv fedora bio bez snage, kako se nije bolje pripremio (fizički mislim) za ovu mazgu...
mislim, hunt je zasluženo pobijedio... |
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:10. |