![]() |
Back 4 Blood
|
Gledam streamere koji igraju closed alphu i nije mi jasno zašto igru nisu nazvali L4d3...
Na https://www.back4blood.com/en-us se može prijaviti za alpha/beta key ako netko želi. |
može prijavio s,izlazi l4d 3?
Gledam streamere koji igraju closed alphu i nije mi jasno zašto igru nisu nazvali L4d3...jer Back 4 Blood is a thrilling cooperative first-person shooter from the creators of the critically acclaimed Left 4 Dead franchise |
Nije li Valve vlasnik L4D serijala pa po tome oni nisu ni mogli nazvati svoju igru isto tako?
|
Citiraj:
Moguće da zbog toga... Sama igra, interface, mehanika i sl su copy/paste L4D serijala . Makar je bio kolko-tolko popularan, mislio sam da će L4D biti puno puno uspješniji. Nadam se da će bar B4B doživjeti uspjeh kakav treba. |
L4D2 ne da je samo jako uspješan, nego je nakon 11 godina i dalje izrazito aktivan, pogotovo sad nakon zadnjeg velikog updatea na jesen. Igram od 2009. i već dugo dugo nisam vidio ovolko ljudi da igra na sve strane. Mnoge moderne igre se mogu sakriti.
|
Citiraj:
Je li to onaj fan made update ili? |
Citiraj:
Ja sam ga igrao sa ekipom hrpu sati ali u jednom trenutku je sve manje i manje ljudi bilo online. Instalirao sam ga kasnije par puta tokom godina i sve skupa je bilo jedno 20 lobbya aktivno. L4D je možda uspješan jer je i dalje živ al mislim da je trebao biti puno popularniji s obzirom na originalnost i igrivost. Sve u svemu drzim fige da dobim key za B2B. Sviđaju mi se mape, oružja, nove "karte" s kojima se modificira game mislim da su pun pogotak kaj se tiče igrivosti . Mislim da ću se napokon maknuti sa ovog smeca od PUBG :chears: |
Iskreno šta ljudima se više ne sere od jebenih zombija? Zašto ima toliko zombie igri uopće, wtf?
|
Citiraj:
Je, to je fan-made update, ima dost tog novog pa da ne nabrajam evo popisa (L4D wiki). Došlo je čak i 30 novih achievementa, i to ne baš lakih, tak da materijala i motivacije ima za izvoz. :goood: Citiraj:
A gle, tak sam i ja imao prije više godina pauzu i skoro odustao, al onda sam otkrio "natjecateljsku" stranu igre i ekipu koja konstantno radi na tom da igra zablista u punom sjaju kad već developeri ne ulažu previše truda u balans i slično. Versus u nekom competitive configu je nebo i zemlja u odnosu na vanilla igru, a svatko tko proba i malo se zagrije, više se ne vraća na pub servere, jednostavno nema smisla. :D |
Obožavam L4D serijal. Kad se sitim kako smo sve na expert igrali da otključamo achievement. Nekih 400 sati ludilo zabave sve skupa. Kad sam vidioBack 4 Blood odmah je išao preorder sad čekam 6 mjesec :D
|
Šteta kaj po zasad viđenom nekog pravog PvP-a nema.
|
Citiraj:
Ma bit će pvp al još rade na tome. Sigurno će bit ono kao na l4d al bi mogli ubacit i još šta :D |
Alienware arena - Back 4 Blood Open Beta key giveaway
https://eu.alienwarearena.com/ucf/Giveaway Open Beta Period: August 12 at noon PT -August 16 at noon PT Citiraj:
Citiraj:
|
da rifrešam temu; veceras u 9 ko ima kljuc za betu
edit; evo taman su pustili download https://i.postimg.cc/vHg34Rw4/image.png |
GCR-8R9-9MK
GCR-PDB-9HG GCR-4YU-PUB još 3 beta ključa dobio pa ko uzme. |
uzeo 3. key, hvala
|
Uzeo 2. key, tnx :chears:
|
https://game.intel.com/giveaways/bac...giveaway-redux
ako još netko treba ima na navedenom linku, samo se treba registrirati |
Citiraj:
Uzeo, hvala :) |
malo odigro na trajetku zapeo,u početku imo lag kasnije ne tj da igra zamrzne na par sekundi.
to napiso ko minus u l4d2 kad sam skrulo sam mogo sve item izvrtit od oružja do pipe bomb molotova,med paca,pils,i adrenalina,tank iz poda izlazi,još igrat nekako bolji l4d2. |
Citiraj:
ty. skida se :chears: |
Nakon par sati igranja, zaključak je da se pored L4D-a može sakrit. Kampanja je ok, al ovaj "survival versus" je dosada i promašaj. Da je triput jeftinije, možda bi se isplatilo kupit.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:10. |