![]() |
Pomoc spajanje TV
2 privitaka
Pozdrav ekipa.
Imam problem, vjerojatno sam retardiran ali.. Ugl. istekao sam ovaj koaksijalni kabel iz routera (A1/ex bnet) i ustekao u TV na ovaj SAT. I na TVu skernirao sve moguce DVB-T i satellite, ali nista od kanala ne nalazi :stoopid: Pa me zanima jesam nesto krivo napravio ili... Sry ako je vec netko pitao ali nisam mogao pronaci pa moze i link na topic. |
Jesi, krivo si napravio, spojio si na ulaz za satelit, a mora ići u ovaj za TV ANTENNA do njega. Treba ti ovakav adapter za to:
http://engelaxil.hr/proizvodi/antens...-muski-bl-116/ Vjerujem da ćeš ga naći u svakoj opremljenijoj trgovini (Elipso, Chipoteka itd.) |
aha sad kuzim :)
Jel mogu onda koristiti ovaj TV da ne uzimam spliter za ovaj TV/DATA? pod uvjetom da su ovi iz bneta to spojili kako spada... |
Ne treba ti dodatni splitter, imaš ga na zidu (ova njihova kutija), na njemu imaš TV out,
napravi kabel dovoljne dužine sa F konektorima + ovaj adapter šta ga je kolega linkao. EDIT: Jedino ako nije blizu / nije zgodno onda ajde na dodatni splitter ... Za podešavanje na TV stavi zemlja Njemačka + Cable (ne Antena) :kafa: |
uspio sam tnx na brzoj pomoci :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:48. |