![]() |
Raid pitanje
Pozdrav
Imam hitachijev 80gb sata 1 disk/ 2mb i molio bih da mi netko kaže da li ovaj novi hitachijev 80gb sata 2 / 8mb može da se zajedno s ovim starim stavi u raid0 polje? zahvaljujem |
Može, samo mi je čudan taj 80 GB SATA disk sa 2 MB cachea. Jel postoji uopće tako šta?
|
Upss izgleda da sam se malo zeznuo. Moj je model hds722580vlsa80 a to je 8mb buffer, no ima i 2mb-tnih.
Eh kad već pitam da li se dobije neko značajno ubrzanje ako su u raidu0? Naime zapeo mi je za oko isti takav hitachi od 160gb pa ako nije nešto posebno brže onda bih radije njega uzeo. thnx |
Citiraj:
|
ja vidim razliku i prije bi uzeo 2 diska nego jedan makar i bez raid0
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Naravno da mogu , a znas kako znam? Igram BF2 na netu, ucitava se nova partija tj. nova mapa, ja upadam prvi uzimam avion ili helic( trazena roba u igri i stoji se u redu ili se cak ubijaju suborci zbog toga:rambo: ), i dok se ja priblizavam neprijateljskom carrieru oni se tek pocinju spawnati. Prelecem, klik 2 bombe i onda to izgleda ovako:
Kerber_CRO(J-10)frajer br.1 Kerber_CRO(J-10)frajer br.2 Kerber_CRO(J-10)frajer br.3 Kerber_CRO(J-10)frajer br.4 Kerber_CRO(J-10)frajer br.5 Kerber_CRO(J-10)frajer br.6 Igram na rezoluciji 1280x1204 sa full detaljima sto znaci da ja jos imam duplo vise tekstura i detalja za ucitati. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ti mora da si jako naporan covjek u stvarnom zivotu ako ga imas uopce, pozdravi mamu:p
|
Interesantna stvar, ja vidim razliku na vrlo sličan način...igram online Dark Age of Camelot, i uvijek se među prvima spawnam u novu zonu (što zna biti i loša stvar u toj igri ako te unutra čeka neprijatelj ;) )
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:30. |