![]() |
Uv Reactive Boja?
imam chieftecovo kuciste i uv plavu neonku zelio bih unutra nesto napisati ili obojati a neznam dje mogu nabaviti boju?!?!?koja reagira na uv zrake samo?
|
nitko nezna:(?
|
u bojama i lakovima. trazi boju na kojoj pise neon.:p
bilo koja firma koja se bavi bojama. inace firma koja se bas tako zove je u buzinu kod one benge. u gorici imas na 3 ili 4 mjesta za kupit tu boju. |
u chipoteci :D
Na prvom katu ak se dobro sjećam, tam di su makete....ima zelena i narančasta... :) Nadam se d sam pomogo...P.S. di je taj "boje i lakovi" :D |
Re: Uv Reactive Boja?
Citiraj:
|
UV neonka izgleda ovako...
I nema UV plava neonka:D ima cooleri koji su uv reaktivni plavi. |
hvala puno.al to bi ona svjetlilo bijelo iznutra jel?imam uv neonku nebrinite...:)
|
Citiraj:
Blizu nje ti je malo ljubičasto i niš više, treba ima UV reaktivne dijelove. |
ali ako ostatak prefarbam uv reactive bojom......
|
imao sam isti problem kao i ti.i uspjesno ga rijesio.imas UV neonku,isijava ti ljubicasto,zar ne?to ti je UV neonka,ljubicaste je boje.ako u kuciste napises nesto s bijelom,izgledat ce ti kao u discu,kad dodjes u bijeloj majici-isijavat ce,narancasta se lijepo vidi,pomalo pika u oci,dok plava zgleda fenomenalno-plava boja.boje imas za kupiti u centrima tipa uradi sam,tamo su jeftiniji nego u trgovinama bojom i lakovima.prepoznas ih po poklopcu,koji je ovisno o boji kricav.limenka te boje dodje oko 30-ak kn,za kuciste ti treba 2-3 limenke.imas za kupiti i kablove,npr. za floppy,koji reagira na tu uv lampu,pod tim svjetlom,i to imas kablova raznih boja,cijena im je od 15-35kn,ovisno o duzini kabla.
|
ok,thx,za kablove znam...samo jedno pitanje,jel ta plava boja obicna boja u limenci?za zidove,metal,drvo....ili?puno hvala..
|
to ti je lak u spreju,za drvo ne znam,mislim da je to obican lak sprej,koji pod uv svjetlom reagira.
|
uv-ultra violet dakle samo ljubicalasta...ako nemas nju nece ti nista reagirat sa izotopima u boji i nece svijetlil
|
thx all...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:34. |