![]() |
IBM laptop problem
kupio sam IBM R52 1858Y12, i sve u svemu prezadovoljan sam s njim, latio sam ga 8600kn u Arhitehu ( ZG ) !!
Nego imam "pocetnickih" problema s driverima,pola driveri mi ne prepoznaje, iako sam ih instalirao(decki u arhitehu su mi sprzili na cd sve drivere) ne prepoznaje modem,lan,wireless,bluetooth i jos 2-3 stvari !!! U cemu je problem, kako da to sredim ?????? Jednostavno sam sve probao i nista.... |
Ne mirisi na dobro, jesi isao po redu instalacije, chipset pa.... Jer vidim da lan i wireless, koji su vezani za chipset, nisu po tvojim rijecima instalirani, a grafika?
|
Re: IBM laptop problem
Citiraj:
|
na ibm-ovim laptopima dobiješ predinstaliran win xp i sve drivere instalirane već, ne trebaš ništ instalirat...
i sve se to nalazi na skrivenoj particiji i ako hoćeš, možeš napravit jednu kopiju te particije (mislim na to da je spržiš na cd ili dvd) |
ovaj laptop dolazi bez instaliranog windowsa !!!
a di se ta particije nalazi ?? a jebiga nazalost u onoj sreci nisam razmisljao o redosljedu instaliranja drivera...jgb..a sto bi vi napravili ?? skinuli sve drivere pa sve ponovno ??? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:32. |