PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   IBM laptop problem (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=30544)

neumrli 29.12.2005. 18:11

IBM laptop problem

kupio sam IBM R52 1858Y12, i sve u svemu prezadovoljan sam s njim, latio sam ga 8600kn u Arhitehu ( ZG ) !!
Nego imam "pocetnickih" problema s driverima,pola driveri mi ne prepoznaje, iako sam ih instalirao(decki u arhitehu su mi sprzili na cd sve drivere) ne prepoznaje modem,lan,wireless,bluetooth i jos 2-3 stvari !!!
U cemu je problem, kako da to sredim ??????
Jednostavno sam sve probao i nista....

nino 29.12.2005. 18:22

Ne mirisi na dobro, jesi isao po redu instalacije, chipset pa.... Jer vidim da lan i wireless, koji su vezani za chipset, nisu po tvojim rijecima instalirani, a grafika?

nino 29.12.2005. 18:25

Re: IBM laptop problem

Citiraj:

Originally posted by UnDeAd
....(decki u arhitehu su mi sprzili na cd sve drivere)....
Ma kakvo przenje na cd, morao si dobiti origigi support cd, a ne na ovaj nacin, pa istreso si 8600 kuna??

nicko 29.12.2005. 19:09

na ibm-ovim laptopima dobiješ predinstaliran win xp i sve drivere instalirane već, ne trebaš ništ instalirat...

i sve se to nalazi na skrivenoj particiji i ako hoćeš, možeš napravit jednu kopiju te particije (mislim na to da je spržiš na cd ili dvd)

neumrli 29.12.2005. 19:54

ovaj laptop dolazi bez instaliranog windowsa !!!
a di se ta particije nalazi ??
a jebiga nazalost u onoj sreci nisam razmisljao o redosljedu instaliranja drivera...jgb..a sto bi vi napravili ??
skinuli sve drivere pa sve ponovno ???

Bubba 29.12.2005. 20:26

Citiraj:

ovaj laptop dolazi bez instaliranog windowsa !!
Drugi put posluj s nekom postenom firmom, a ne s "deckima iz Arhiteha", koji su ti bili duzni uz taj model isporuciti i operativni sustav a ne "zaprzeni CD s driverima". Slobodno se pozivi na IBM-ov Document id: MIGR-58832 i idi nekom odvrnut glavu tamo...

nino 29.12.2005. 20:26

Citiraj:

ovaj laptop dolazi bez instaliranog windowsa !!!
a di se ta particije nalazi ??
a jebiga nazalost u onoj sreci nisam razmisljao o redosljedu instaliranja drivera...jgb..a sto bi vi napravili ??
skinuli sve drivere pa sve ponovno ???

Pa nije ti problem opet formatirat, vidim da ga nisi jos ni ugrijao posteno, nego nisam u Hr kupovao laptop, ali vani ti dobijes s_v_e uz laptop, win cd, support cd, sve zivo, ja sam uz moj Hp dobio jedno 6-7 cd-a i jedan dvd sa kompletnim driverima i nekakvim software-om:confused:

nino 29.12.2005. 20:28

Citiraj:

Originally posted by Bubba
Drugi put posluj s nekom postenom firmom, a ne s "deckima iz Arhiteha", koji su ti bili duzni uz taj model isporuciti i operativni sustav a ne "zaprzeni CD s driverima". Slobodno se pozivi na IBM-ov Document id: MIGR-58832 i idi nekom odvrnut glavu tamo...
Tako je Bubba, samo ostro!:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:32.