![]() |
Potenciometar?
Koji potenciometar da kupim do nekih 250kn. s njim bi kontrolirao 4 venta. Jel ima tko kakav prijedlog.
Hitno mi je. mislio sam uzeti zalmanov, ali ga u cijelom zg-u nema.:fuming: |
odeš u dućan kupiš 4 potenciometra dva lm-a, nađeš shemu na netu i sve to spojiš za 100kn :D
|
potenciometar za ventilatore nexus nxp-205bk, crni, 3.5", vantec
u linksa za 150 čuna..... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nedavno sa tog Vanteca (srebrnog) ugrađivao frendu u komp. Zaključak - totalno sranje tj. bacanje novaca. Je da svijetli plavom bojom, ali od regulacije napona nećeš imati puno koristi. :rambo: |
Kak da ne, može sa nexusom nabrijat ventove:D
Pitajte Treka |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
:beer: |
Citiraj:
|
Aerogate 2 ali je malo skuplji kojih 30kn mislim ;)
ako ne uzmi Aerogate 1, sve isto samo što nema displaya i one zujalice od venta :D |
Citiraj:
|
Mene također zanima jel se đe može kupit potenciometar s većim opsegom izlaznog napona kako bih mogao njime potpuno ugasit vent da ne moram spajat još i prekidače. Mislim na pojedinačni potenciometar, ne ove Aerogateove i sl., jer bih si sam nešto složio. Imam i ja ovaj Nexus Vantec i ne sviđa mi se.
|
u linksu
potenciometar za ventilatore zm-mfc1, crni, 5.25", zalman Cijena za gotovinu: 207,20 KN |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
uglavnom, ja si radim sad doma jedan za 2 venta koji će se moči palit zasebno, svaki vent zasebo i kontrolu za svaki vent zasebno, ispod 100kn me to sve došlo... možda ako budem dobre volje stavim sve na web tu kao mali how-to, sa shemom kak sastavit pločicu pa do popisa djelova... a možda bude sve i za vidjet na G4 ako stignem završit to sve... |
ja nema vremena za radit sad. i ovo sto dnevno provedem za kompom je uglavnom pisanje za lan itd. ne stigne ni modat ni nis. poludit cu.
kazes u chipoteci!vidjet cu! |
ak ću imat vremena onda napravim i tebi jedan pa kompenziramo to... :beer:
|
pitanje
Jel postoji koji da bi mogao spojiti neonke
|
Imaš sharkoonov kontroler za neonke(pogledaj u linksu i maxmodusu)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:56. |