![]() |
Moje kućište iznutra i Zalman ZM47-J mod
Mod:
http://img486.imageshack.us/img486/5561/p10100228dj.jpg Kućište iznutra: http://img486.imageshack.us/img486/4007/p10100235lq.jpg Nisam htio slikati kućište izvana jer ga treba ofarbati.:beer: |
1 privitaka
Stara stvar :rolleyes:
Isto to imam na Abit AN7 već pola godine :o Inaće dobra stvar za ljetne vrućine, ali trenutno potpuno beskorisna. |
Za ovaj mod...to mi je došlo ovako pa sam napravio.
Inače jesi i ti morao malo rezati zalmana(plavog) pa bi ti stao Zalman(7000)? |
Naravno da sam ga morao rezati, kako sebi, tako i
frendovima koji imaju istu kombinaciju ploce i coolera. Sve u svemu to mi je već uhodani posao :D |
Re: Moje kućište iznutra i Zalman ZM47-J mod
Zakaj si ne zasharafish grafu na kuciste? :D
|
Re: Re: Moje kućište iznutra i Zalman ZM47-J mod
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Moje kućište iznutra i Zalman ZM47-J mod
Citiraj:
LOLCHINA :burn: :burn: Sta bi ti bez nas :D |
pih-amater. trebate vidjeti kako se moda za DFI UT sa silencerom na grafi-doslovce treba pola prepiliti.
|
Pa ti nemaš niš u kanti... Di je optika?
|
Citiraj:
Budem sad kupio DVD pržu. |
znam da je pitanje potpuno pogresno,ali ma li sanse da taj ogroman propeler strpam na svoj proc,amd sempron sock A?i kolko dodje ta vjetrenjaca od zalmana?
|
Citiraj:
Novi košta oko 200kn u Linksu ako se na varam,a za te novce dobiješ Sonic Tower+staviš 120mm vent i imaš puno bolje hlađenje :) :beer: |
DrTom....zanimljiv način pričvršćivanja tog venta na zalmana :D :D
P.S. Robi, fora srećeno kućište iz nutra ali meni pre mrtvo izgleda.... |
Citiraj:
Uvijet je da na ploči imaš predviđene 4 rupe oko socketa za montažu coolera i da ti u blizini socketa nema nekih visokih elektroničkih komponenti, tipa kondenzatori i sl. Reci točan model, pa ćemo provjeriti da li ide, ne ide ili ide uz neke prepravke. |
Citiraj:
Sad sam otišao na drugi socket i opet nemam za optiku :D :beer: |
Citiraj:
Razmišljao sam o kojekakvim šerafima, ali to je prekomplicirano. Ovo je full jednostavno i lagano za montažu/demontažu. Pasivac se ne žari, tako da nema opasnosti da će restopiti te lastike. :gringo: |
Citiraj:
Ali, nice joob... :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:33. |