![]() |
WHQL detonatori 41.04
Probao ko, kako se ponasaju u igrama, 3dmark porasao kaj, rjesen problem sa refreshom u nekim igrama?? Tisucu pitanja, ali valjda netko zna odgovor dali je isplativo skidat doticne :D
|
Isplativo je :D
Refresh je riješen iz drivera dobro - dakle radi. Par poboljšanja, uključujući OC - dakle coolbits više nisu a must ... Ustvari potroši 10 min. života i skini i još dodtanih 5 da makneš stare i staviš nove :rolleyes: |
41.09 ja nisam probao ali Dean Sekulic iz Croteama kaze da su jako dobri i da su rijesili brdo problema koje su imali 40.72...
|
Citiraj:
|
[B]KAJ NE???SAM SKINI I JA SAM IH SKINUO I NISAM ZAŽALIO....HEBIGA TREBALO MI JE NEKIH ČUKU VREMENA DA IH SKINEM....13 MB A 56K MODEM.... DO TAD SAM SE NAPUŠIO CIGARETA I ISPIO PIVE :beer: :smoke: AL KAJ ČEŠ JOŠ MALO PA ADSL DOLAZI DOMA......:gringo: U SVAKOM SLUČAJU PREPORUČAM TI DA IH OBAVEZNO SKINEŠ AKO IMALO DRŽIŠ DO SEBE I SVOG KOMPA.... :D A AK NE.....EH.....PATI.....:rambo:
MOJA KONFA JEST: CELIĆ KUCA NA 900 MHZ DIREKTNO MU SE UBRIZGAVA 384 MB SDRAM-a BOLJI VID MU OMOGUĆAVA GeForce 2 MX 400 /TV-OUT NA 64 MB GONE GA WIN MILLENIUM SPREMNIK ZAPREMNINE OD CCA 180 GB ,WD NARAVNO....(TATA KUPIJO U DOJČELAND.... :) ) ZNAM MNOGI KAŽI DA CELIĆI NEVALJAJU,DA SDRAM-i NEVALJAJU DA JE GeForce 2 ŠROT....AL MENI DOMA IDE SVE ŽIVO I MRTVO.... ČAK I DOOM III ALPHA VERS. PA VI PATITE......:fuming: |
Citiraj:
|
MA IMAM FRENDA KOJI BI I SA OVOM KOMFOM BIO ZADOVAOLJAN I PREZADOVOLJAN STOGA MORAM ŠUTIT....A I NEMA SE BAŠ LOVE ZA NEKI P4 NA 3,066 GHZ KOJI IONAKO IDE NA 2,566 GHZ....
SVE BLAMAŽA SAMO DA NAM POBERU LOVU....AL HEBIGA AK OŠ NEKAJ BOLJE....PLATI.....A AK NEMAŠ.....PATI....:grrr: TAK TO IDE...:mad: A AK DANAS OČEŠ NEKAJ POŠTENO KUPITI....POGOTOVO ZA KOMP....MORAŠ PRODAT BUBREG....:) I TO DOSLOVNO...:grrr: PA IONAKO SVI IMAMO PO 2 KOM...:beer: A BAŠ BI MI TREBALO JOŠ NEKIH 512 MB RAM-a...:burn: POZDRAV.....:rambo: |
Citiraj:
|
PA ZAKAJ ME SVI HEBU ZBOG PISANJA SA CAPSLOCK ON????
U ČEM JE 4A???JEDNOSTAVNO VOLIM PISATI VELIKA SLOVA....:) DA SE BOLJE VIDE....I ČITLJIVIJA SU......:) :beer: :gringo: :confused: :smoke: :cool: |
Zato pročitaj uputstva koja se nalaze i na ovom forumu. To se zove vikanje. Ovo što ti radiš je urlanje.
Nisu čitljivija. Niti ne čitam tvoje postove jer me bole uši. EVO TI PRIMJER KAKO JE TO NEČITLJIVO |
pa dobro onda se ispričavam svima na forumu....:beer:
nisam znao da je to način deranja......hebiga nemojte shvatiti krivo....:) |
Sve tvoje isprike uvažene su onoga trenutka kada si počeo normalno pisati:D .
Želim ti dobrodošlicu na Texas forum. (ovo ćeš ubrzo skužiti) |
joj...odma mi je lakše....:) na tren pomislih : "gotovo je samnom...
kako ću živjet sutra,prekosutra ako mi ne oproste......":) al je sad sve u redu....mogu napokon sklopiti oći i napokon spavati večeras.....:beer: najljepša hvala:gringo: btw kaj ti znači ono "TEXAS FORUM" ???:confused: :confused: samo me nemojte upucati....evo poklonim nekom 128 mb SDram-a i to PC-133 :) ...samo da doživim zoru......:beer: :gringo: e imam jedno pitanje.....kak stavit neku sličicu kraj svog nick-a..?????..ovo kaj vi imate....neki.....???!!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:21. |