Warrior |
18.09.2020. 17:05 |
Citiraj:
Autor zdravko_c
(Post 3439941)
A da probaš skinuti standoff sa lijeve strane gdje piše 110 pa njega zašarafiti. Ovo što držiš u ruci je standoff od kućišta.
|
Taj standoff na 110 mi treba jer na njega šarafim metalni cooler (kojeg sam dobio s pločom) za SSD.
Citiraj:
Autor maXonja
(Post 3439945)
Standoff koji se šarafi na kućište siluješ u rupu koja je duplo manja i sa duplo finijim navojem na ploči, seems legit :D
|
Bravo, idiot sam. Piše u uputama za matičnu da je u paketu šaraf i standoff po 1 komad za SSD. A ja uzeo vrećicu s vijkom i standoffom za matičnu. Tek kada sam odustao i spremao se otići u Chipoteku, slažem kutiju od matične i na dnu dna nađem drugu vrećicu s vijkom i standoffom za SSD. Budala slijepa, izgubio sam 10 godina života zbog sekiracije, a pri prvom pregledu kutije od matične ne znam kako nisam vidio obje vrećice.
Citiraj:
Autor killuminati
(Post 3439947)
Bušilicom možeš samo ploču ubit. Standoff je ovaj na 110, prebaci ga na 80, šarafić si dobio s matičnom.
|
Taj na 110 mi treba za metalni SSD cooler kako sam gore naveo.
Citiraj:
Autor Nbdy32
(Post 3439948)
NC , ali kak si to lijepo sliknuo,onda si sigurno i vidio da taj distancer nekak nije za to,a kamoli da u njega stane onaj mali šrafić koji si dobio sa m.2 diskom ...
|
Šaraf nisam dobio sa SSD diskom, a pojasnio sam koliki sam idiot u odgovoru gore. Hvala u svakom slučaju, ali kada sam slikao, uopće nisam skužio razliku u veličini.
Citiraj:
Autor nino
(Post 3439962)
Donji slot ti je free?
|
U donji slot nisam htio jer podržava PCI-e brzine do 2x. SSD je 4x.
Citiraj:
Autor Doom
(Post 3439976)
♪ Guram, guram, al' neće da uđe / Moja noga u cipele tuđe / Mora ući makar plakajući ♪ :D
@Warrior
Dobro ispuši i pregledaj komp prije idućeg spajanja na struju, špena nastala dubljenjem navoja ti može završiti na nekoj komponenti i napraviti ks.
|
PC upaljen, clone diska napravljen, evo, pišem s njega. Hvala svima... :goood: :beer: :beer:
|