![]() |
USB Capture Card
Vidim nema nekih aktivnih tema za ovo, ali ako tko slucajno koristi to dali mi moze nesto napisat o tome. Narucio sam sa Aliexpresa za 10$ taj USB capture card
E sad ja sam to kupio da kad recimo radim strestest koji zelim snimiti ili bilo sto recimo livestream da na jednom racunalu igram a da na drugom reproduciram. Jel to to ili sam zabrazdio? Koliko sam skuzio onak po logici spojim jedan HDMI u Monitor a drugi u taj capture card i stavim clone screen na racunalu na kojem igram. I onda lako sa OBSom snimim video uz pomoc tog USB capture carda. Kvaliteta neznam kakva bude ali predpostavljam da bi trebala biti bolja nego mobitel. |
Ja sam uzeo https://www.aliexpress.com/item/4000...27424c4dVFSw8K da mogu spojiti fotoaparat na PC.
Nisam probavao capturati drugi PC ali mogao bi probati.... |
Gledao sam i ja tu. A jel bi se to capturalo s PC na PC ovako kako sam ja opisao? Znaci HDMi iz PCa na kojem se vrti recimo igra u USB capture card na drugom PCu? I jel to lovi i zvuk?
|
1 privitaka
Citiraj:
|
Radi normalo, da. Probaj na drugom kompu.
|
Dosla i meni prije mjesec dana nisam jos probao nista, javim kad probam.
|
Citiraj:
|
Reklamiraj, kazi neradi i posalji sliku, bas me zanima kako ce se to odvijat. Dali ce refundirat ili...
|
Citiraj:
Ali valjda će radit i tako za tebe. Nisi pisao, pa reci kako je to prošlo? :stoopid: Citiraj:
P.S. Pa gdje si Dadaas, long time no see. :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:58. |