![]() |
PHP pitanje
Da li netko zna kako bi mogao sa If petljom napraviti slijedece?
Kad se ispuni neki uvjet da se pokaze Flash button koji sam prije apravio, a ako se uvjet ne ispuni nista. |
lose si objasnio problem...probaj ponovo...
|
Re: PHP pitanje
Citiraj:
if (uvjet taj i taj) show (*.swf il sl.) else"" ili: if (uvjet taj i taj) then (*.swf il sl.) else"" A o čemu se zapravo radi, budi detaljan, lakše je naći odgovor!? |
Citiraj:
flash buton; }else{ echo ("nista"); } e pa sta moram napisati da mi pokaze flash button. Ne mogu samo kopirati kod koji radi u HTML-u. Kako bi to trebao napraviti? pomocu neke Show fore? pozdrav:D |
Citiraj:
ja sam mislio da ti kolega programer a onda vidim da u zivotu nisi napiso liniju koda u PHP-u..a posto nisi ja necu ovdje besplatno raditi tvoje web stranice ili sto vec...pomogucnosti placene od nekoga ili sl... ako me trebas da napravim nes za pare to ok...sori za misanderstending |
Citiraj:
Ima nešto i u parama :D :D :D |
Evo ovako!
Napišeš PHP kod:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
SA HTML-om radim i ide mi, pa si mislim, moram i ove server stvari naučit, malo. Zna li tko kakvu dobr HR stranicu sa tutorijalom il nečim sličnim, da se malo naučim :p A msvrtan je nešto označio drugom bojom. Jel ti to daješ ;) da to nevalja, il je samo to dobro :D msvrtane, što nije uredu sa tom adresom i #verzijom? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
link |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|