![]() |
We need to fix your Microsoft account problem
Znači imam zadnju ver. Win10 Pro x64, v.2004.
Odnedavno mi nakon skoro svakog paljenja kompa izbaci dotičnu poruku na ulasku u Win, i onda moram kliknit na Fix now, pa izbaci Microsoft popup da upišem svoj password i logiram se na account (Winsi su mi povezani sa MS accountom, kao i Office). Nakon upisivanja passworda sve bude ok. Ne izbaci uvijek, ali često nakon paljenja. Probao sve solucije na netu i youtubu, problem je i dalje tu. https://i.imgur.com/pi4zZaw.png |
dešavalo mi se dugo dugo, svaki dan ista priča
sad si me sjetio da mi se više ne dešava, kako i zašto je nestalo nemam pojma fixao sam klikom ali vraćalo se, sretno :D |
Jedino permanentno rješenje je odvojiti Winse od MS accounta na lokalni, ali onda gubim sinhronizaciju Offica, itd., a to ne želim.
|
da, ni ja nisam htio, pomirio se s tim i eventually je nestalo, nadam se da se neće sad vratit :D
|
Nemoj gasit komp :D
|
Standby i hibenracija :D
|
Imaš li još koji MS account a da je registriran na kompu?
Written on Note 10+ |
Citiraj:
______________ Sent from my mobile using Tapatalk |
nije identično al evo niotkuda se sad pojavilo (imam jedan jedini account, moj)
https://i.imgur.com/pAPUpVD.png thx neo :D |
Eto, bio si u krivu, taj proljev ne odlazi sam od sebe.
|
al drukčiji je, nije mi isto sranje ko prije
|
Kaj nije moguće imati samo Microsoft profil isključivo za Office (365), dok se za računalo koristi klasični lokalni s admin pravima? Kužim da Microsoft forsira svoje, ali ovo su žešće bedastoće.
|
volim bit logiran jer kad reinstaliram winse sve mi postavke povuče
|
Kako? Meni ne...
Imam isti acc na tri razlicita PC-a i ni na jednom mi ne povuce postavke. A reinstalirao sam podosta puta... |
možda ti je to isključeno
ja kad pregazim winse i logiram se na novim, povuče sve |
Di to uključiš?
______________ Sent from my mobile using Tapatalk |
settings-accounts-sync your settings
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:38. |