![]() |
FIFA 21
https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net...f1&oe=5F116480
sutra najava, vjerojatno kao i zadnjih 100 fifa, ništa spešl, 1 promil promjena |
Ne ne, stavit/najaviti će sto promjena a u stvarnosti sve isti đavo, sve je isto skriptirano govno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislio sam da pes nema toga, pa brat koji to igra svaki dan zna potrošit 50 tu i tamo eura na mtx. Ista stvar u nba2k. Nemos pobjeći od toga. Ima par dijelova igre koji nemaju ali oni najpopularniji imaju mtx. Sent from my MI 8 using Tapatalk |
Najbolje mi je kad vidim klubove stare mjesec ili dva sa milijunskim ekipama, a nemre dalje od div 7 doc... Ne kuzim, kaj to ljudi daju po tisuce eura da bi imali ekipu koju zele?
|
Citiraj:
A novu Fifu možda probam kad dođe na Origin Access. Probao sam 20 i nije mi baš sjela. |
Citiraj:
Trejdaju. Ja sam s trejdanjem zaradio 8 miljuna coinsa na fifi 20. S tim da sam dobrih 3.5m prodao za prave pare prije mjesec dana a ostatak sam tokom godine izgubio na vrijednostima igrača. |
Haha nemogu vjerovat.Fakat dugo nisam nista gledao u vezi Fife i procitam trejdanje i coinsi?
Wtf? Pa kaj i nogomet ode u kurac? Majko mila vise ni mail nemres poslat a da ne platis mikrotransakciju.Lol Poslano sa mog Galaxy S10 |
Jako puno ljudi ulupa velike novce u to da bi u startu imali najbolje igrače i onda se nadaju nekoj zaradi preko YouTube-a.
|
kombinacija madden/fifa trailer, meh
|
Citiraj:
Jebiga, takav ti je to game mod. Grajndanje. Možeš i ti igrati modove bez mikrotransakcije koji nisu 'fantasy'. |
Pc ce izgleda dobit samo verziju sa starih konzola... Makar i za nove konzole ne izgleda to nis puno bolje.
|
Nikad u zivotu fifu vise necu kupiti, nema Boga... Kupio sam svaku zadnjih 5 godina cim je izasla ali taj film nece vise gledati. Fifa 20 je bila kap koja je prelila casu :D Uzas znaci, i neocekujem nikakve promijene sto se tice ultimate team i lootova i zbaganog gempleja, jebenog momentuma i cega sve ne. Kao igrac koji ne kupuje loot boxove tesko je biti kompetitivan, tesko je i kada kupujes da se razumijemo. Tako da igram fifu 21 s placa, eventualno couchplay sa frendom i to je to.
|
Citiraj:
|
Umisto da dodaju normalan spectate mod za ljude koji zele radit turnire u toj j. igri, oni zahebaju s mikrotransakcijama i trejdovima, a u pozadini se vrti FIFA17 :D
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:36. |