De5tr0yer |
15.06.2020. 18:35 |
Citiraj:
Autor rendula
(Post 3415247)
Razumijem generalnu potrebu i korist benchtablea, ali ne razumijem konkretno za ITX formatom. Posto, jel, ITX ploca ide i na normalni benchtable, a nijedna druga ne ide na ovaj.
Bas zato sto ITX ploca ima toliko malo, i sto recenzenti moraju testirati sve ploce, nije li (e-)ATX benchtable ono sto im treba?
Za sajmove jedino razumijem, ako vec imas ITX plocu, izgledalo bi nakaradno i nepotrebno trosilo mjesto na ATX benchtableu. (iako i za to ima boljih solucija, tipa Motif Monument: https://yuelbeast.com/motif-monument)
Za overclocking evente mislim da ITX ploce nisu bas nimalo popularne.
|
Meni stoji DAN A4 kućište na stolu i zagolicao me ovaj bench. Pošto nikakve goste nemam, automatski isključujem taj aspekt kak bi nekom neš pokazao.
Ono što mi se sviđa: zauzima malu površinu, prima bilo kakav CPU hladnjak, grafe deblje od 2 slota, koje ne stanu u DAN, bi stale bez problema. Koliko god taj aspekt marginalan, nakon što sam kupio DAN, morao sam skidati dijelove hladnjaka sa palitove jetstream 970.
Mene zanima kak je to SFX napajanje okrenuto, zar nije bolje da vent vuče zrak između ploče i kućišta, koliko god bilo toplije? Čini se dovoljno prostora za razliku od, koliko, pola centimetra od podloge sa fotki iz recenzije?
Što se cijene tiče, pošto bi me samo aluminij za napraviti ekvivalentni bench koštao više od 100€, koliko na casekingu ovaj bench košta, mislim da je to odlična cijena.
|