![]() |
Koju graficku da kupim? SRETAN BOZIC
Mozete li mi reci koju graficku da uzmem od ponudjenih?
Sapphire 9550,256MB,TV,DVI,lite,AGP SapphireRadeon9600ProAdv,128,TV,DVI,lite Sapphire X550 128M,TV,DVI,PCI-X Gigabyte ATI Radeon 9600Pro, (400/500), 128MB, DVI, TV-out Galaxy VGA nVidia GF6200 256MB/64b VGA AGP CLUB 3D, GeForce FX 5200, , 256 MB, tv-out, DVI Gigabyte GF FX 5500 Turbo rev., 128MB, TV-out, DVI Leadtek 6200 TDH, GF 6200A, 128MB, TV-out, DVI Znate da cjenim vase misljenje i ovaj forum pa mi ljudi pomozite jer vise ne znam koju da uzmem. Zelim reci da mi treba graficka koja bi mi mogla tjerati igre ako je moguce na medium detaljima jer imam 750mhz duron i 640rama i GF4 i igram sve na low. Pomozite, please! P.S. SRETAN BOZIC !!! :D |
Leadtek 6200 TDH, GF 6200A, 128MB, TV-out, DVI
on bi se mogao modat u 6600 |
Re: Koju graficku da kupim? SRETAN BOZIC
Sta uopce znaci to modat? Jel se tako moze graficka pokvarit?
Jel ima veze ako graficka ima DDR a na ploci je SD RAM? |
Re: Re: Koju graficku da kupim? SRETAN BOZIC
Citiraj:
možeš mu poboljšat performanse,može se pokvarit ak staviš krivi bios,nema veze što je na ploči sdram.Jedino nisam baš siguran jel se baš ova može modat u 6600 al ak netko zna neka ti odgovori |
Citiraj:
Ja bi od toga preporucio: Gigabyte ATI Radeon 9600Pro, (400/500), 128MB, DVI, TV-out BTW, koja je to GF4? Titanium ili MX? Ako je GF4 Ti neces puno dobit sa ovom Radeonkom... niti s bilo kojom od navedenih (cak bi neke bile i sporije). A i proc ti je podosta spor, pa ti je i ovako sve preko nekog 9600Pro overkill jer igre koje traze jacu grafu traze i jaci procesor :) Koliko love mislis dati za grafu? |
Kupovanjem nove graficke ces dobiti jako malo, jer, kako je kolega rekao, ostatak (procesor) ti je prespor...
Najbolje bi ti bilo, kupiti sve polovno, procesor i graficku...naravno, ako se ima novaca... EDIT: od svih ovih grafickih, najbolja ti je 9600pro |
Imao sam MX. Ma frend mi je prije imao proc na 600mhz i neku kretensku graficku i onda je kupio Radeon 9250 (koja i nije bas neka graficka) i sve je onda igre igrao na high detaljima na 600Mhz.
Znaci 9600pro da uzmem? A sta je sa ovom GF 6200A. U parama je uvijek problem. Ako cu kupit novi procesor moram i novu plocu i ram jer moja ploca moze podnijeti samo durone ili athlone do 1.4 pa... Toliko para nemam. Jel imaju radeonke problema sa driverima? |
Flashanjem BIOS-a na matičnoj ploči dobio bi podršku za sve socket A procesore, jedino ako ti ploča nije neka totalna šljuka. Koji je model matične točno?
I pazi, na popisu si naveo neke od grafičkih koje su isključivo rađene za PCI-e utor, a to tebi ne paše (X550 npr.) Tebi treba isključivo AGP grafa. Kako su ti rekli-9600 ili 9550. |
Citiraj:
Edit, bježi od FX serije, to nemoj ni gledati ni pod razno. Edit 2, nemoj postati jednu te istu stvar na više topica i foruma. Dovoljno je ovdje. |
i x550 nejde u tvoj komp
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ok.
Ja imam ASUS a7v socket A. Znaci flashanjem bih mogao i novije procesore, jel bi mogli semproni? |
Semproni ne jer imaju FSB 333, najjači proc sa najnovijim BIOSom bi bio recimo AthlonXP otprilike 2200+ ili 2400+, al MORA imat FSB 266, jer ti mislim to matična najviše podržava.
Proguglaj malo i pogledaj kaj asus kaže koji proc bi išao gore. Pikiraj na neki 1800+ s Thorougtbred-B jezgrom.. |
Moja ploca ima sabirnicu na 200Mhz. Jel se to moze kako povecati na 266Mhz pa da onda mogu uzeti durona na 1.8 koji je u ponudi u ve milu?
Kako? |
pročitaj u manualu dal imaš 266 il samo 200, ak je samo 200 onda možeš stavit jedino Durona il neki proc koji ima FSB 200.
|
Pise 200. NEma veze onda. Jos malo para skupit pa ce biti nova ploca i proc.
Hvala, anyway |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:03. |