![]() |
Blog male princeze...
|
Neznam tko je tu glup.....ekipa koja komentira ili ta cura...pazi ovo:
Evo i mene napokon. Bila sam u bedu zbog nekih stvari. Da,istina je,bila sam trudna,ali nažalost nisam mogla zadržati dijete... No što je, tu je... Život ide dalje. OMG :D :clap: a ima 15 godina.... |
: lol2 :
|
Joj kakve teme danas... JOOOOJ!
Idem kakit da ne ostanem trudan, stomak mi je velik... |
Joj kakve teme danas... JOOOOJ!
Idem kakit da ne ostanem trudan, stomak mi je velik... |
PREDOBRO :D :D :clap: :clap:
Ali ženska sere... :D Evo još jedan- brijem da je njezin isto http://pinkbarbie.blog.hr/ |
Ali ja fakat ne kuzim koliko to glupo moze biti!!
Po prvi puta mi je u zivotu drago kaj mi starci nemaju love, mislim ovakvo hvaljenje takav bezobrazlog, diskriminacija punkera, rockera, metalaca, ja se dam kladiti da zenska ima IQ dobrih 30 a u skoli prolazi sa 5 jer joj tatica i mamica placaju ispite i kaj ja znam kaj, a ako zenska i je komad onda nemoze skuziti da je decko (glupi decko) sa njom zbog para i da je iskoristava. Ja nemam nista protiv ljudi koji imaju para, to da vam bude jasno, ali imam protiv takvih loosera koji nemaju osjecaj o vrijednosti, starci joj sve kupuju, dam se kladiti da prstom nije mrdnula u zivotu. Takva bahatost, sramota, to je sramota za njene roditelje koji su tako glupi i nesposobni da neznaju odgojiti kcer! Fuj! |
LOOL
|
ma to je zajebancija. nekome je dosadno, pa zeli vdiejti reakcije ljudi, a zaista su se ljudi odazvali u velikome broju.
|
Citiraj:
A i ak je istina, kaj ne vjerujem da jest, zalim je jer je fakat jadna... |
Ali znas u cemu ti je problem?
Kako moze postojati neko tako psihički poremećen da to sve ide izmisljati? kada otvorite link (ovaj glavni), imate na lijevo kao neke najbologove, molim vas da to pogledate kakva je to sramota... "e sad sam se sjetila da bi vam mogla napisat neke stvari koje sam sebi i plastičnima kupila u miamiu. sebi:1 rozu minicu,2 poluduge roze minice,1 poludugu svijetloplavu minicu,1 crnu minicu...,3 roze majice,2 crne majice,1 lila majicu...,3 torbice-bijelu,rozu sa srebrnim detaljima i žutu,cipele-crne špicoke,3 sandale-bijele,roze i tamnoroze,1 roze tene i 1 bijele tene,2 rebe,2 haljinice-rozu i svijetloplavu sa žutim cvjetićima,2 kupaća,puno lančića,narukvica,naušnica,šminke da ne govorim...i još puno toga maji:2 minice-roza i bijela,1 poluduga crna minica,1 rebe,3 majice-roza,tamnoroza i crna,1 cipele-bijele špicoke,1 kupaći,1 haljinicu-rozu,1 torbica-svijetloplava,par lančića,narukvica,naušnica i puno šminke ivani:1 minica-roza,1 poluduga lila minica,1 rebe,4 majice-lili,2 roze ,bijela,1 cipele-crne sandale,1 kupaći,2 haljinice-tamnoroza i žuta,par lančića,narukvica,naušnica i puno šminke i majinoj maloj sestri sam kupila neke stvari-neke majice,minice,lančiće.. " Koji qurac??? Sta je to normalno ?!?!?!?! Ali ljudi pa dajte mi molim vas recite gdje ona živi da je dođem upucati tamo!!! Pa kako ja ne kuzim kako ?! |
@marko_1
Meni isto nije jasno kolko neko mora biti mentalno nestabilan da bi pisal/govoril/izmišljal takve gluposti. Dva američka stafforda, malo dobre volje i trunkica slobodnog vremena i klinkica bu ko nova... |
Citiraj:
|
Taj blog ti je cisti fake..
Pišu ga frendice od mog frenda:) One su ghoticarke i tu se ovako izruguju sminkericama ... |
Ma retardirano...Ti ljudi nemaju zivot :smoke:
|
Ne razumijem zašto su ljudi toliko opsjednuti sa tim blogom da pišu redove i redove nekih uvreda....:confused:
Recimo da naiđete na djete od nekih 10 godina i ono vam počne pričati da je bilo u zemlji čudesa. Rekli biste da je to čudno, ali djete ko djete, izmišlja..... idemo dalje. No sada se ta ista priča može primjeniti na osobu od nekih 15 godina (zaostala u razvoju). Neka klinka počne valjati gluposti i odmah se pola neta počen živcirati i prepričavati kak je glupa ????:confused: Zašto, možda se radi o mentalno poremećnoj osobi koja ovo radi iz samo sebi znanih razloga..... I na kraju mislim da ta klinka ima pravo kada kaže da su ljudi isfrustrirani i da traže žrtveno janje...... Mislim tko bi normalan išao pisati da je netko "KURVA" po neznam koliko puta na nečijem blogu :rolleyes: A i sada sam sebi djelujem blesavo kada ovo komentiram..... |
Citiraj:
:clap: :D |
Kod ove ženske se radi o težoj mentalnoj zaostalosti i retardaciji...ako je ženska!
al mislim da se neki frajer iza svega ovoga smije budalama kako se žifciraju oko njezine ofucane guzice |
očito je da je fake
što ne znači da take princezice ne postoje :D |
Koja je ovo glupost svašta
|
u bloggerskim krugovima postoji nešto što se zove "trash blog". to je blog kroz koji autor, pišući u prvom licu, pljuje po onome što mu jetri, dakle samoj osobi čiji život opisuje. ovaj blog je trash, ali dosta loš trash. ima elemeta koji mu fale i za moj ukus nije dovoljno suptilan. uglavnom, zgodno štivo za nasmijat ekipu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:29. |