![]() |
Djed mraz donio kuciste
izgleda da sam bio dobar ovu godiinu pa mi je djed mraz(zena) donio kuciste pod bor.
Kuciste je Chiftec DG-01-WD-D , prvi dojmovi su odlicni, zadovoljan sam odabirom ( svaka cast Robiji ) kuciste ima 5 otvora za ventove , naprijed ispod hardova 80mm, bocno na lijevoj starnici u visini harda 92mm, desna strana 2x92mm 1 u visini proca 2 graficke, i na zadnjoj strani isto 92 mm. Kako rasporedit ventove ,naprijed sam stavio da upuhuje , hard upuhuje , zadnji ispuhuje, ova 2 bocno neznam , napajanje isto ima vent 12 koji izbacuje zrak van. uzeo bih u vemilu one Glacialtech HydroDynamic Bearing Case Fan 92x92x25 , mislim da su ok ? ili nesto moze preporuke. |
Re: Djed mraz donio kuciste
Citiraj:
Sretan Bozic, uzivaj u kucistu! :) |
Nema na cemu i drugi put.
Ma sta ce ti ventilatori - kupi prijenosnu klimu, skini bocne stranice i hladenje na max, pa da vidis kako ce sve komponente biti rashladene:D :D :) :) Uzivaj decec u kucistu - a ja skoro dolazim na nesto...he,he.....priredi kolace, pecenicu i pivkana:beer: |
Re: Djed mraz donio kuciste
Citiraj:
|
dobra neka žana ha?:D
|
jako je lijepo to kuciste, i prije svega funkcionalno.
|
zena je dobra :)stalno prigovara nesto za komp , a onda kupi tak nest
:cool: kak da stavim te ventove na bocnu starnu jel da oba dva upuhuju ili da doljnji upuhuje a gornji ispuhuje? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Bio je to djed Bozicnjak - zena je samo platila :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:47. |