![]() |
LCD sa 12ms ghosting ??
mislim uzeti ovaj mon. 17'' Samsung 710N Matisse ima 12ms odziv slike pa me zanima da li se na 12ms odziva slike pojavljuju "ghosting"
|
ja sam imao philipsa 12ms i vidio se ghosting na NFS underground2
|
a da nije to onaj ghosting slike kada stisnes nitro ??? ili je bas monitor
Mislim uzeti Samsung 710N 17" misljenja ?? |
Ne drže se svi proizvođači navedenih vrijednosti tak da tih 12 ms može bit 8, a može bit i 16. Bolje ode tamo i isprobaj. Ghosting vidiš već pri pomicanju miša i prozora.
|
Re: LCD sa 12ms ghosting ??
Citiraj:
|
sve odziva veceg od brzine svjetlosti ima ghosting...jako ovisi o metodi mjerenja i o samom monitoru. a neke ljude ghosting vise smeta, neke manje. odi u ducan pa vidi
|
Re: Re: LCD sa 12ms ghosting ??
Citiraj:
|
Ja sam valjda slijep jer na mom kaj ima 12ms ja ga jos nisam vidio iliti dozivio .
|
Moj LCD je 16ms,ni G od GHOSTINGA.:cool:
|
koji LCD imas ??
|
Re: Re: Re: LCD sa 12ms ghosting ??
Citiraj:
|
Re: Re: Re: LCD sa 12ms ghosting ??
Citiraj:
... istina :beer: |
ako ćemo baš znanstveno, onda ghosting postoji na svim monitorima, samo što ljudsko oko ne vidi manje od 6 ms.
tako da se ghosting u teoriji može vidjet i na 8ms monitorima, ali u praksi je to nevidljivo, pa čak i na 12 ms.... |
Ja imam 710N, vec sam pisao o njemu, odlican monitor.
Sto se tice ghostinga moze se vidjeti u NFS MW al kad se stvarno zaletis i stisnes nitro malo se pocne nazirat pored onog efekta za nitro. Uglavnom nista sto bi kvarilo ukupan dojam. Ostale igre tipa COD, Quake, Fear se radi uredno bez ghostinga. |
Citiraj:
|
:beer:
|
Citiraj:
EDIT: Monitor LCD 17'' XEROX XA7-17i-8ms, DVI 2k kuna... Što mislite o ovome monitoru? |
Citiraj:
|
moj je 710tm i isto je netko tvrdio da nema prije nego sam kupovao , ali na kraju ima .
|
Uzmi DVI obavezno, ali ja bi na tvom mjestu radije skupio jos 700-800kn ako je ikako moguce i kupio Samsung 940B (ima li dvi?) ili Xerox XA7 19'' 8ms.
Potonjeg imam - imao sam problema sa XA7 20ms (PVA panel) (slučajno gašenje) i za zamjenu sam dobio model sa 8ms (TN+ film) i svaka preporuka ovom monitoru. Za filmove/igre/net je odličan. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:59. |