![]() |
Modanje tastature-prijedlog/pitanje
Zanima me jel bi bilo moguce zmodati tastaturu u vidu da se tastatura osvjetli UV svjetlom, pa se po tipkama napisu slova s nekim sr*njem pa da sve to bude nevidljivo po danu, a po noci onak lijepo osvjetljeno?
Onak nesto slicno onoj lampi iz Gone in 60 seconds cini mi se. |
potrazi po prijasnjim temama jedan je lik ugradivao neke raznobojne diode po tipkovnici ako itko zna on je. nadi tu temu i post da to nisi bio ti :) ? volio bi imati takvo neko sranje kao sto si rekao ali ne bi mi trajalo danas da PS/2 nije imao USB dodatak iskido bi se kabel kad sam zavitljao tipkovnicu prokleta fifa 2003
|
Citiraj:
|
mozda da kupis flourescentne prozirne boje koja se koristi u premazivanju znakove i tako toga pa da namazes tipke i onda da postavis neko svijetlo povise ili ispod f1 f2 f3 nesto sto svijetli da ti obasjava te flourescentne tipke. kad bi dodao plave tinte u tu otopinu malo onda bi svijetlilo plavicastim sjajem. naprimjer tipka slovo O premazes prozirnom flourescentnom ili dodas malo zute :)) a oko nje tipku premazes plavkastom ako dodas malo tinte... doduse ja imam jaku mastu :)
|
Citiraj:
|
tipke bi morao premazati s UV-reaktivnim lakon, naravno prozirnim, imas ga za kupiti u Likumu, mala bocica dodje oko 60 kn mislim, a moras osvijetliti sa UV fluo lampom (neonka) imam ih dvije ako hoces kupiti jednu. ali nije ti bas dobra ideja gledati u nju. if you know what i mean. bolje ti je premazati s fosfornim lakom pa ti svijetli zeleno u mraku. (kao one zvjezdice iz Getroa). znas na sta mislim?
|
Naravno da se to sve moze. Ali pitanje je da li imas vremena za sve to. U prethodnom postu ti je naveden popis tools-a. Sada samo ovisi samo kako zelis da ti se slova vide. Ako zelis da ti se isticu trebat ces skinuti svaku tipku posebno i onda se igrati sa lakom i ostalim glupostima. :)
Ali ako imas vremena, onda skines tipku i nalijepis selotejp u obliku slova(mukotrpno, ali ako oces precizno->only way) i namazes lakom. A flourescentnu lampu lako usmjeris prema tipkovnici. Napravis limeni cilindar, naravno s rupom tako da ti osvjetljava samo u jednom smjeru i pricvrstis ga za tastaturu. Tako da ti svjetli na tipke, a ne u oci. Ako nekoga znas to bi ti mogao napraviti covjek koji se bavi onim kanalicama za kuce. Odes kod njega, kazes koji promjer i brzo ti je gotovo. P.S. Jos uvijek trazim ultrabright ledice:) |
psycho, covjece, pa daj reci koliko nudis! imam ih koliko hoces, samo predlozi cijenu! posaljem ti pouzecem
|
z3D daj reci koje su boje te neonke ja bi uzo jednu
Pozdrav!!!! |
kakva je, pa sta nikad nisi vidio UV lampu? svijetli plavkasto....i da sta ce ti?
|
treba mi za kuciste daj reci cijenu i koliko je velika:argue:
|
ma taman pase u kuciste, debela je malo vise od 1,5cm. dugacka negdje oko 30, nisam tocno siguran, neda mi se mjerit.
|
Pitanje za milijun kuna???
Cijena navedene neonke je ???? imate jos 30sek.:rambo: :rambo: |
Citiraj:
|
z3d, ako ih imas gomilu daj neku normalnu cijenu i mozemo se dogovoriti
|
imam ih dvadesetak, greg koliko nudis? psycho ova cijena ne dolazi u obzir, pogotovo slanje u Ri. zaboravi. :D
|
Citiraj:
|
brijem da isto ima u Likumu ili u Chemacu. ne znam ti sad reci broj telefona da nazoves
|
z3d daj reci cijenu neonke!!!!:fuming:
|
Citiraj:
A sada stvarno, ako su plave onda cu ti dati 10 kn po ledici, tri ledice, znaci 30 kuna...E da, kako sam zaboravio...koji je promjer? 5 mm, 3mm..bolje bi bile 3mm, ali ako nemas nema beda. |
gle, prodajem ih samo zato sto sam prije mjesec dana kupio 100 komada, trebalo mi za jedan uredaj, tj. radio sam 70 komada za jedan laboratorij. a plave ne prodajem, i uostalom ne bi ih ni prodavao za 10 kad ih kupujem za 15. kuzis?
|
z3D oces prodat tu neonku ili ne!!!***?????
Javi sto brze!!!:confused: :fuming: |
Citiraj:
kad mi frend posudi digitalca postat cu sliku... :) |
neonku prodajem za 75 kuna. i upozoravam da je to UV neonka, zato ne snosim odgovornost za ozljede nanesene njenim koristenjem :D
|
Prodano!!!
Di bi se mogli nac da napravimo posel!!! Ja sam iz ZG(precko) |
ja sam na kneziji, dogovorit cemo se. i da, nadam s da znas da je UV lampa 220V i da je bez invertora.
|
Citiraj:
nisam iz ikojeg veceg grada pa.... |
ma mislim da ti oni nemaju web stranicu, to ti je mali ducancic u zagrebu koji prodaje samo boje opremu za slikanje i takve stvari.
|
u vezi lampi za case, kakve se inace stavljaju tranu? UV, ili halogenke ili obicne? recimo, u onom primjeru u BUG-u (kad je prvi put bila rijec o moddanju) kad su premazali rubove kartica sa fluorescentnom bojom, koja je bila vrsta lampe? isto tako, koja je ovo http://metku.net/modgallery/images/335_1.jpg vrsta lampe?
|
ono u bug-u ti je bila UV(Black Light) lampa, a kartice su premazali sa UV reaktivnom bojom.
a ovo na metku mods je plava neonka, not sure jel UV ili ne, brijem da je. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:18. |