![]() |
Jingle Bells naopako
|
Jebate skoro mi je chuka otkinula:fuming:
ali dobra:clap: |
Nemojte kvarit iznenađenje.... :D
|
Bem ti vrapca...
treba stavit bar neko upozorenje , i rex se uplašio:D |
u jebote al sam se usrao
|
Ma joj kako romantično kak mi srce cvijeta nakon tog filmića
|
Daj, čovječe, pao sam sa stolice iako je velika. :D Treba stavit upozorenje za srčane... :D
|
A ja sekundu ranije bas pojacao dosta zvucnike, tako da mi je tikva bila doslovno 20cm od zvucnika...:D ubil bum te sniperwolf:fuming: :rambo:
Bome vec se nisam dugo ovak usro... |
ufff
ko želi da mu baka rikne nek joj ovo pusti..:D |
LOL
|
Koji luđak
|
Hebote stvarno sam se prepao. Ocekivao sam nesto smuljano o sotoni, vragu i takve fora.... kad ono paf!
|
čovječe koja strava... slušao sam ovo na slušalice... možete zamislit reakciju:burn:
|
pošto sam onak već dosta puta nasjeo na ovakve i slične fore, bio sam oprezan ovaj put. btw. vidio sam već ovo na gameru. al inače dobra:clap:
|
bah ovakvih fora ima tolko da od pocetka ocekujes nesto ovako :D
cim vidite flash o necem takvom ocekujte ovakvu glupost, ima i pjesmama raznih rock bendova, tipa slusaj pozorno sotonisticke poruke kad se okrene i ti slusas a ono BUUUUU neki krelac se izdere... uglavnom old... |
uvjek nasjednem na ovakva sranja,jos malo mi piva iz ruke iskliznula!!!
|
Hehehehe ovaj put me niste presli skuzio sam odmah :p :p
Al ni ova nije losa :beer: |
A znam da je jadno i staro na ovakav način plašit ljude ali je dobra fora :D
|
jebate prvo sam se ja usrao i onda sa uzitkom gledao seku kak se prepada na smrt
svaka cast dobra finta |
RESPECT!!! imam niski tlak pa me jebise tikva...al sam se nakon ovog vratil u normalu :beer:
|
Ti nisi normalan.
Trebaš staviti upozorenje da nije za ljude iznad 30 godina zbog mogućih zdrastvenih problema.:argue: |
Citiraj:
|
Citiraj:
na trenutak sam mislio da sam ga ubio ali onda se na svu sreću osvijestio... :D |
1 privitaka
Evo decka ispod maske. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:32. |