![]() |
Monitor polijan vodom
Prije par mjeseci sam se javio da imam problem s monitorom, no nisam ga imao fizički pri rukama.
Sada sam ga se dočepao. https://ibb.co/mX5BLxp https://ibb.co/RHW6Q4h Monitor kada se uključi u struju pišti. Onako visoka frekvencija pištanja. Polijan vodom. Molim savjete. Što bi moglo biti i da li se isplati popravljati? Radi se o dobrom monitoru, 4k, plaćen preko 4000kn. |
ja bi ga odma u servis, bez daljnjeg korištenja
|
Preporuka nekog dobrog na području VŽ-a i ZG-a?
|
Slao sam svoj AOC monitor u in-servis blizu VŽ. Oni su ovlašteni za AOC, ne znam dal rade sa Dell.
Dobro su popravili. Ovlašteni za Dell je Kodeks u ZG. Možda i MR Servis. Za oba ima svakakvih iskustva i prica. |
Javili su mi se iz ovlaštenog servisa.
Krepao je panel, popravak košta 400EUR, novi monitor je 2800kn. Kakva je to logika? |
Panel (ekran) je 80% uređaja, dok uračunaš troškove transporta, carinu, maržu... ispadne neisplativo
|
Pa zar monitor nema maržu, transport, uvoz, pdv?
Ne može jedan dio (bez obzira koliki bio) koštati više od cijelog monitora. |
kaj nije tak i sa televizorima
bome nije daleko ni ajfon |
Citiraj:
A ništ, nek ide u dijelove ako netko treba. |
Citiraj:
Panel sam za sebe kao rezervni dio dođe recimo 70% cijene uređaja, dakle recimo 2000 kn. Servis još tu uračuna rad i sitni materijal barem 300-400 kn i na sve skupa ti blebne PDV. 3000 ko iz vulve. Tako da dobro si rekao: u dijelove. |
:lol2:Heh sta su ti moderni monitori, malo ga poskropio i gecrk. Ja svojeg istusiro minivosom u autopraoni, pa nista:goood:
Jel to mozda dell u2719dc |
Daj mi reci jel polit čistom vodom ili nečim drugim?
Po slici izgleda kao da je otišao panel, ali ako imaš kakvu špagu da ga dostaviš do Bjelovara, možda bi mogao baciti oko, ako si za. |
Trex je bio brzi 😄😄😄😄
Ak nejde do bjelovara, moze zg/sv.nedelja Sent from my SM-A705FN using Tapatalk |
Citiraj:
Mislim da kolega Trex nudi popravak :D |
Citiraj:
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:42. |