![]() |
Kamera na kamp prikolici
Ekipa,
evo jedna tema, za ideje. Imamo obiteljsku kampicu, koja je u sumi, nema struje, nema vode, signala za mobitel tj internet signala ima, moze se manje vise neometano s te lokacije koristit internet. Znamo da se mota cudna ekipa tamo, koja nazalost radi stetu svima, e sada, ja bi to pokusao snimit, na koji nacin to sve skupa mogu izvest a da to bude dovoljno kvalitetno (ne ocekujem kvalitetnu nocnu snimku) i naravno zanima me da mi bude financijski isplativo. Pod financijski isplativo smatram sto manje ulaganje jer u slucaju da taj netko nadje kameru naravno da ce je otudjit i/ili unistit... Nisam bas upoznat sa mini kamerama i slicno, koliko mogu snimat na neku bateriju svoju, da se aktiviraju samo na pokret mozda. Takodjer dali ja pristupim sadrzaju samo kada uzmem kameru i spojim na komp, ili se moze nesto i s uploadanjem na cloud, ali ta verzija ce mi bit skuplja sigurno, tako da mi je vjr i ona prva opcija prihvatljiva... Zna proci i po mjesec dana da se ne spustimo do vikendice. Uglavnom, vjerujem da ste imali slicnih potreba, pa mi imate nesto za preporuciti... |
Citiraj:
To je najmanje postavljanja i smišljanja gluposti što ti treba.. Al puno toga može poć po krivu.. |
Hmm, sad sam se sjetio onih kamera sto po sumama slikaju zivotinje, nakelje negdje na drvo i to je to.
Ovako nesto nac = https://www.amazon.com/Victure-Activ...f56cfb_p_2_i_p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:38. |