![]() |
predlozite mi dobru pucacinu!!
volim pucacine,al neznam vise kaj igrati.odigrao sam dooma(shit),far cry(vrlo dobar),hl2(odlican),trenutno igram cod2...al vise neznam ni za jednu pucacinu koju bi vrijedilo igrati.ok,q4 mozda..pa vas molim da me prosvijetlite i date mi ideje sto da igram preko praznika.tnx
|
ja sam pred nekih dvije-tri godine (ili se varam?) igrao jednu solidnu pucacinu. rijec je o vietcongu. igru sam presao u 3-4 dana, sto je meni rekord igranja u nekakvom kontinuitetu.
inae call of duty 2 je odlicna igra. bash kao i prvi nastavak. neki dan sam preshao nakon mjesec dana. ja gushtam u igrama. :p (eto meni recimo najdraza igra je predjena tek na 22% a igram je od kad je izasla. need for speed most wanted. igram polako da mi ne dosadi. :D ) ;) |
Serious Sam
Unreal Tournament :) |
odigrano.i ja polako igram,kad stignem zbog ucenja
|
iskopaj onda one malo starije pucačine tipa max payne, soldier of fortune itd. tu bar mozes nafrljit grafiku do jaja
|
odigrao sam i vecinu tih starijih.max payne,ut,sof,deus ex,chrome,st:ef2,chaser...zanima mel dal ila moja recentnija pucacina koja mozda nije tolko nahypana,a dobra je
|
Ako misliš da si dobar, okušaj se protiv pravih ljudi a ne glupih botova koji uvijek briju jedno te isto....
Pokušaj sa America's Army...zarazno do bola...nemosh prestat igrat hehe :D |
Painkiller:D
|
Battlefield 2.:)
|
Quake4 svakako igram ju sad ono prva liga fino optimizirano leti:D
|
F.E.A.R. ?
|
Citiraj:
Painkiller je dobra igra,pogotovo multiplayer i dodatak Battle out of Hell. |
Wolfenstein
|
F.E.A.R., AA , battlefield 2 definitivno moraš igrat te igre ako nisi
|
A da si uzmes Counter strike i peglas online?
|
I The Cronicles Of Riddick je dobra samo je kratka
|
UT2004 online Instagib CTF: Machineg
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:29. |