![]() |
Facebook
Imam Windows 10 x64 Pro, build 18362.418.
Kad otvorim stranicu Facebook na bilo kojem Web Browseru pojavi mi se ovo: https://i.postimg.cc/q6Gq7gKn/Fire-S...cebook-com.jpg |
Koji browser? Probao si neki drugi browser?
koji link otvaraš, ovo mi izgleda kao neka prastara m.facebook.com verzija? |
Koristim Firefox, Google Chrome i Operu. Sve najnovije verzije.
|
Obriši cache u browseru.
|
Obrisao i sad na nekim linkovima radi kako treba, a na nekim kao i prije. Mislim da je problem riješen. Hvala.
|
Ovako izgleda stranica bez css-a. Možeš otvoriti Developer Tools za stranicu, pa ćeš vidjeti zašto blokira određene resurse. Vjerojatno ti neki ad blocker pravi probleme.
|
Imam Adblock Plus. To bi moglo biti to. Hvala.
|
Nakon što sam očistio s CCleanerom problem se vratio i ne mogu ga riješiti. Očistio cache, isključio Adblock Plus, restartao Firefox, restartao PC, ali problem ostao isti.
|
Imaš neke viruse, garantiram da ako reinstaliraš windows da će sve biti u redu.
|
Sve ostale stranice rade kako treba. Imam problem samo s Facebook.
|
|
I sad kad (između ostalog) nađe CCleaner.:):D
Citiraj:
|
Skenirao s Malwarebytes i pronašao je ovo, ali problem je ostao isti.
https://i.postimg.cc/nM7YZYmS/Snap2.jpg |
Kak god okreneš, računalo, tj. OS ti je zaražen kojekakvim malicioznim smetjem, a CCleaner, Adblock Plus i sl. su samo pripomogli cjelokupnoj situaciji.
Imaš opciju deinstaliranja svih tih pizdarija, dodatnog ručnog čišćenja s provjerenim anti-virus + anti-malware alatima ili friška instalacija OS-a, ali ovaj put bez bedastoća.:) Ovisi kaj ti oduzima manje vremena. |
Na Google Chrome i Operi radi u redu. Na Firefox ne radi u redu.
|
Probaj private tab/window opciju u Firefoxu. Mada i dalje ostaje činjenica da imaš svega pomalo na kompu.
|
Ponovno se ulogirao u Firefox i sad radi.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:09. |