![]() |
forum today?
sto se to dogadjalo jutros? u 6 sam pokushao, nije se spajalo. opcenito stranicu nije otvaralo.
u 11:15 sam se vratio i jedva jedvice uspio uci, do tada nije radilo... se to radi na poboljsanjima ili? :D :beer: |
Ja se isto pokušavao spojit cijelo jutro a ono štani
|
samo da i ovdje ne opale skin kao na forum.hr jer ću dobit epileptični napad. :D
|
maj folt. sorry.
morali smo jednom, pa reko zakaj ne sad. crone job se malo odužio :eek: uglafnom, neće biti nikakvog difoltnog skina :) ... barem mislim da neće :mad: mislim da će se slična stvar morati ponoviti još jedan put, a nakon toga ne planiramo nikaj dirat barem nekoliko mjeseci. hvala na strpljenju i sorry. |
ja sam zustro odbio ubuduce se spajati na onaj forum radi promjene skina. strasan je. :eek:
|
umppp
pa iz koje si ti Crne Rupe ispal,sem mislil da su te prizenili tam vu Gorskom Kotaru...:rolleyes: :D
kaj, bi se ti javil kaj Precjednistvu il te moramo z krvosljednicima iskat po bespucima,jelte, ono....:D Pozdrav od Starog gundjala! |
horza gdje je tvoj stari nick, postovi?
zasto su rodjendani na vrhu foruma? |
Ajd,ajd pa nije tako strašan može se izdržat 10 - 15 min
|
bitno da je sad proradilo
|
Re: umppp
Citiraj:
ovega... male krf šampi zadnje vrijeme pa bash i nemam vremena za jesti. hakeri sa svih strana, a sad kad dođu zimski praznici bu još i gore... 999% porast n00bova/wannabe l33+ h4x0r4. haos bre. :smoke: |
Najveci problem je sto nema vise one 3 rubrike Clanci, Komentari i Prijedlozi, Novosti. :smoke:
|
Citiraj:
|
Evo ga template je na starome. Ekipa :clap: :clap:
Sada da se mene pita radje bi da je onaj ruzi vbulletin default template mjesec dana pa da forum nitko ne dira kroz duze vrijeme nego da ga opet neko sroka za sec... Bili kako bilo sad je forum back on track. :beer: :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:53. |