![]() |
Koju Od Ove Dvije Graficke
Koju mi preporucate,i zasto.
Ako netko zna i link s testovima ovih graf nek stavi!! LEADTEK WinFast A170 PRO GeForce4 MX460, 64MB DDR, -4ns, TV-out 1god. 771,19 Gainward Pro/650 TV Golden Sample, GeForce4 MX460 64MB, 3.6ns DDR, TV-out 1god. 886,28 :beer: :beer: |
Donja ta ima brzu memoriju i golden sample znaci da je spremna za OC.
|
Citiraj:
Za ovu dole pouzadno znam da se da overclockirat u tri lepe...ak te to znaima naravno... :) |
Citiraj:
a sto ti ovo znaci ne kontam "overclockirat u tri lepe...ak te to znaima naravno... :) " :rambo: |
Citiraj:
Ako te zanima... |
ok
jel zna netko link gdje su OC te kartice:beer: |
Citiraj:
|
a kada se moze ocekivati taj test grafickih na pcekspertu:gringo:
|
|
A da kupiš Radeona 9000?
cijena manja.. a mislim da je malo bolji.. |
Sto se tice ATI 9000 pricaju ljudi da skidaju 1700 marka s njome i da nemogu u unreal dobit vise od 40fpsa nesto tu nije u redu s driverima i directxom.
|
Citiraj:
Ja osobno nisam imao nikakvih problema ni sa 3DMarkom ni sa UT-om. Jos jedna stvar, UT je vrlo, vrlo zahtjevna igra. Nije mi jasno kaj ljudi ocekuju od radeona 9000 na tom polju... |
Ma za 800 i nešto kuna možeš dobit i ATI 8500 LE VIVO:D
Mislim da ti Tor ima Manlija pa ga pitaj jel to vrijedi čemu... Osim toga sad će cijene dosta ići dolje:D Srtpi se tjedan-dva pa ćeš vidjet |
Citiraj:
Mrak, mrak-za 880 kn da se razumijemo.:D |
Re: Koju Od Ove Dvije Graficke
Citiraj:
|
Za tu lovu preporučio bih ti ATI 8500LE, a ako
hoćeš karticu s NVIDIA chipom onda Gainwarda. |
Citiraj:
|
Tak jeeeee....
Naj iti NVidiji-vidiš da se furt nekog boga žaleeee....:D |
E ja sam se malo zeknuo kad sam htio prkositi nVidiji. Grafička mi nema T&L pa nema ni nekih novijih igara koje inzistiraju na tome.Al nema veze ostale jednostavno leeeeeeeeeeteee u odnosu na MX 400:D :D
|
Nije važna firma,nego odnos uloženo-dobiveno.
U slučaju izbora između MX 440-460 i ATI 8500 -stvar je jasna:D |
Citiraj:
|
Grafička je odlična za one kojima svaki fps u igrama nije od velike važnosti. Grafička se veoma malo zagrijava pa samim time i netreba neke bučne ventilatore. Moj se i ne čuje.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:28. |