![]() |
Children of Morta
Evo još jednog hidden gema koji je nedavno izašao za skoro sve platforme.
Igra je zaista nešto posebno za indie naslov, te se za fanove teških, roguelike (štagod to značilo) Diablo-like igara, sa vrhunskom art-prezentacijom brzo uvuče pod kožu pa rado zaigraš na nekoliko sati u komadu. Inače nisam fan indie igara jer rijetko koja mi valja (zadnja je bila Hyperlight Drifter) ali ovo mi je uz Driftera jedna mala poslastica za isključiti mozak i uživati u igri. Lijepa grafika, priča, soundtrack, hrpa unikatnih likova za birati, 2P cooperative-play, taman kad počinje malo dosađivati igra ti baci nešto novo. Jedna od igara koja uspijeva ono što rijetke igre naprave, povežu te sa likovima u priči, plus ima jednog od najboljih naratora u igrama ikad. Obavezno probajte. Stavio sam malo gameplaya na kanalu , možete iščekirati kako to izgleda https://www.youtube.com/watch?v=WlmT...UW-g_spEcuVnJz |
Citiraj:
U 80-ima je bila ali kak ti vidis ista od tih pixela.lolIsti kuki ko minecraft.nekuzim ekipu koja to igra i vidi kaj se dogadja na ekranu |
Citiraj:
Može pitanje, koje si godište i koje godine si počeo igrati prve igre? |
83 ali nebi se vracao u te godine sa danasnjim hardverom.Jebiga napredovalo je sve.Znam da je to ok bilo prije ali pixelizirana grafika je ipak too much za mene.
|
OK, onda traži nešto što ti se sviđa, i zdravo.
Grafika je samo jedan od faktora, nikako ne najbitniji - pogotovo nije pokazatelj nekakvog napretka, jer su mnogi žanrovi otišli unazad .. ali hej, lijepo izgledaju :fiju: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:25. |