![]() |
Xiaomi Mi 2c powerbank 20000
Dilema evo pronašao kod nas powerbank
XIAOMI Mi 2C 20000 mah u svim trgovinama uglavnom garancija je 12 mj . a tako je i vani, jedino u Instar je garancija 24 mj. ali je i nešto skuplji . Što odabrati dužu garanciju ili ovog najeftinijeg. INSTAR INFORMATIKA 219 kn , 24 mj gara. I najeftiniji trenutno HG SHOP 168 kn , 12 mj gara. |
Razlika je prevelika. Uzmi jeftiniji. Ionako će ti trajati preko 2g. pa ti takva gara baš i ne znači previše.
|
A jesu ti oni potvrdili to jamstvo ili im samo piše tako pa je zabunom napisano na stranici. Mislim da je svejedno, tak i onak kolko sam računao prosječno mogu napunit 4 put mob od 3k mAh + cca 1k mAh, a to moguće i varira bi reko. Ako ti nešto znači godinu dana više garancija, uzmi taj ak misliš da će se pokvarit nakon godinu dana. Vjerojatno će prije otić microusb utor (ak se ne pazi) nego se pokvarit neš drugo, ak ne padne na pod, a baterija valjda neće degradirat jako.
|
u toj od 20k imas stvarnih 14k. ja ju koristim vec 3-4 mj. imho garancija je nepotrebna. uzmi najjeftinije.
|
Bravo dečki ,svaka čast za brzu reakciju nazvao sam Instar trgovinu i kaže mi da je to sigurno greška jer garancija na baterije je obično 6 ili 12 mj. dakle uzimam ovaj u
HG Šrotu jer je najjeftiniji. E sad pitanje čitao sam za ovaj Xiaomi 2C da ima Reset tipku kao za neko optimalno punjenje drugog uređaja ,čemu to služi i u čemu je fora . |
low power devices
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
u tom grmu leži zeko . Hvala ... I najlipša dala .... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:23. |