![]() |
Ima Li Auto Ili Moto Manijaka
Svi ste vi hakeri ajmo malo hakat po AUTO MOTO svjetu.
Ko šta ima ko je šta vozio ko je šta rastavio sastavio i ostala srasnja.: goood : : goood : : goood : : goood : |
hm....: giljotin
ban? |
Citiraj:
|
Moda se je frajer samo krivo izrazio!
Ako ne down with his head! |
Citiraj:
Pa ovo je fakin svastara, a covijek pita ima li ode zaljubljenika u auto-moto svijet... :rambo: |
kaj fali ovom pa dajte molo kompovima odmora od klokanja instaliranja i takvih sr...
To je isto koda vi morate non stop skakt bžat plivat itd. : quake2 : : lol2 : |
Citiraj:
|
ja se ispricavam na smetnji, ali cemu oni "ban" uzvici?
|
Citiraj:
|
a kolko sam ja uspio iz prve skužit čoek oće hackirat neku stranicu. a kad malo bolje pogledam i pročitam...
zajeb |
Majke ti mile.... Ja ne vjerujem.... :eek:
Ali da se nadovežem na temu... Zadnje kaj vozim je vectra 2.0 :D Rastavljao sam jedino Tomos BT 50 :clap: Sastavio sam jedino sebe sa školskim autobusom,hvala na pitanju :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Edit: Atha, samo sam zaspamo temu:p |
Nisu svi hakeri "zli"!:rolleyes:
|
Citiraj:
|
Re: Ima Li Auto Ili Moto Manijaka
Citiraj:
To mi liči na topic kakav bi ti htio... |
Citiraj:
|
Ako ti je do potrošnje Tipo i Swift ti nisu baš pametan potez. Prijatelj mi vozi tipa 1.6 i potegne mu i do 10l (rijetko ali zna se desit - prosječna je oko7-8), a swift, istina, ima malu kubikažu, ali je svejedno pila od auta koja dosta može potrošit
|
Pogledaj 5th gen Civica
EG3 - 1.3, 75 ks, možeš ga za par desetaka eura pojačat 15 konja EG4 - 1.5LSi, 90 ks, manje od 10s do stoje Oba malo troše, naravno ako divljaš popije malo više, ali kupi dizelaču u tom slučaju :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kaj se tiče potrošnje - car je ona Corsa Eco 1.0 L sa 3 cilindra...
Jede oko 3-4 litre dizela...:) |
Pa i neki Polo ne bi bil za odbaciti.;)
|
525i na plin?
Slična situacija kod mene, a6 2.4 na plin i vozi ko bok. 12l troši, 1L 3.05kn Jedino te košta 11.000 kn u startu, ali se isplati... Ili uzmi BMW (neki kao bmw manijak a oče tipa) sa karburatorom i onda ti je ugradnja 4kkn i voziš pilu za male pare. Mislim da je čak i dobra drivers car kombinacija manta + plin ako ti se sviđa dizajn. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:06. |