![]() |
Trebam remote pc i android to pc?
Trebam remote pc i android to pc.
Teamviewer sam odmah odbacio jer je cijena jako skupa. Splashtop mi je super, ima ga i za android i pc, ali problem je sto izbaciva popup svaki put kada se netko spoji. Znaci ako netko zna free ili placeni da je jeftin tipa 30$ godisnje, pc i android to pc, bez da baca neke popupove kada se netko spoji javite. Ne trebaju mi nikakve opcije tipa transfer itd samo da vidim ekran i klikam po fajlovima. Za splashtop ekipa vec godinama trazi da se taj popup makne, medutim nazalost nista od toga. |
Za android sam koristio "remodroid" jer nije postavljao ta glupa pitanja prilikom spajanja. Samo se ne sjecam da li je bio potreban root.
|
kad smo već na temi, i ja tražim neki soft na tu temu, ali samo PC-2-PC. Ima besplatni Cloudberry Remote Assistant (freeware) ali je dosta hardverski zahtjevan i na starijim masinama dosta losije radi od TeamViewera. TV mi je počeo prigovarati da ga koristim za "komercijalne" svrhe i izbacuje iz sessiona tako da i ja tražim alternativu...
|
Jesi probao anydesk?
|
Iskreno nista nisam probao osim Teama i ovog potonjeg kojeg je Google izbacio kao prvog sljedećeg :) Vjerojatno ima tih aplikacija brdo još.
|
Chrome remote desktop?
Sa Androida ga nisam probao... |
Za android CX file explorer.
|
a jel ima neki remote control
PC na adroid box .. tv kutija :) btw umjesto teamvivera šljaka i ovo http://www.ammyy.com/en/downloads.html |
@Dado - remodroid. Ja sam ga koristio za minixove boxove.
|
anydesk kak je kolega već reko, ja sam zadovoljen godinama već sa njime za sve svrhe. Badave, ima neke extra fićere u plaćenoj verziji bez kojih se može. U najgorem slučaju bar ga probaj pa vidi dal odgovara.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:02. |