![]() |
najbolji 19" LCD sa crnim kućištem dobavljiv u Hrvatskoj?
Tri su uvjeta :
1) mora biti 19" LCD ekran 2) mora biti crnog ili crno-srebrnog kućišta 3) mora biti dobavljiv u Hrvatskoj Najsretniji bi bio kada bi Samsung 193P+ ili 970P bili dobavljivi u toj boji, ali to nažalost nije slučaj. Tako mi na izbor ostaje 930BF i Philips 190X6FP. Postoji li još neki monitor nekog drugog proizvođača koji bi zadovljio navedene kriterije? Kvaliteta je na prvom mjestu, cijena nije toliko bitna. |
DELL.....imaš ga www.kodeks.hr
|
Nema nijedan 19" Dell sa manje od 16 ms response time-om. Ipak se dosta igram (vidljivo iz izbora grafičke kartice :) ) tako da mi nijedan baš i ne odgovara.
|
Xerox XA7-19i ?
|
Staklo...stajat će pod pravim kutem u odnosu na prozor, tako da se bojim refleksije. Inače mi se jako sviđa.
|
Mene je iznenadio Zamzung 930BF. Cisto ok monitor, na kojem se moze igrat.
|
Istina, moraš malo pripaziti da nemaš izvor svjetla iza leđa. Ako nemaš svjetlo preko leđa, nema brige... inače....
|
Heh, onda sam u banani. S lijeve strane mi je luster na kojem su tri spot lampe, a sa desne mi je prozor koji gleda prema jugozapadu.
|
Xerox 19" i gg nemas sta traziti .
|
Re: najbolji 19" LCD sa crnim kućištem dobavljiv u Hrvatskoj?
Citiraj:
1) 19" 2) Može 3) Može i nek te ne zabrinjava popis samo 2-3 firme koje nude modele koje sam linkao jer pouzdano svaki bolji Haustor diler ih moze isto naruciti a isto tako i po koja druga info firma, ako te bode u oci posebno jedna. Kvaliteta je na prvom mjestu? , pa sto se tu onda ima puno cickati oko izbora : Eizo i Nec/Maj'subajši , jasno podvlacim, ako cijena nije u pitanju slobodno možes pucati i na jo$ ambicioznije modele navedenih imena. 4) Za ovo ti stvarno nisam siguran? Mozda neki laksi Coppertone da probas? :cool: Nemojte sad skakati zasto ova dva, jer jasno kaze da novac nije vazan. Daleko od toga da nema i drugih za birati i uopce nema sumnje odlicne slike, ali kad se ide na opusteniju kupnju bez zamaranja Eizo je za moje oko prva stanica. |
Re: najbolji 19" LCD sa crnim kućištem dobavljiv u Hrvatskoj?
Citiraj:
Nije da ti zelim prkati. Mozda ih jos negdje ima. |
Nema, sve otišlo...sve provjerio i potegao veze...no banana.
|
Moj glas ide za Nec 1970nx. Imas ga u edinkomu.
|
Zasad pokušavam naći Eizo 1910 ili 788...A vidim da je došao i novi NEC 90GX2.
|
Mozda NEC-a MultiSync LCD1980FXi...
|
A ja čekam 930BF za koji dan, pa ću vidjeti kakav je - mljac:burn:
|
Nelos. Ali nije 193p+ ili 970p. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:13. |