![]() |
Ori and the Will of the Wisps
stiže nastavak igre Ori and the Blind Forest, odličnog platformera, očekujem dobru zabavu kao u prvom nastavku https://www.orithegame.com/ |
Izlazi danas, 1. mi je bio odličan.
|
Samo zbog Orija sam kupio X-Box One (true story).
|
Nisam prvi nažalost nikad završio, probat ću iskopati stari sejv jer ovo izgleda super.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
po valjda svim kriterijima koje možeš uzeti u obzir. Na trenutke dosta zajebana, ali daleko od SuperMeatBoy/Celeste nivoa frustracije. Mislim da ću ponoviti prvi pa onda na drugi, kad uhvatim vremena. |
jedna od dražih igara koje sam odigrao, baš sam se emotivno vezao s ori
vidim zadržali su vizualni stil iz jedinice koji je fenomenalan. što se mene tiče ne moraju ništa novo dodavati, nego samo novu priču napraviti i bit će igra odlična |
Citiraj:
Izlazi točno u ponoć kod nas. |
Ako netko misli igrati igru na LG C9, slobodno me pozove :D
|
Citiraj:
Uh, to bih i ja došao gledati :D Anyone? :D |
Citiraj:
|
Stavio sinoc preko game pass-a da mi se skine na xbox a narucio sam collectors edition, uglavnom zbog art book-a, art u igri mi je vrh.
|
Citiraj:
Prvo ću nju proći još jednom pa dvojku. Uglavnom, vrh. EDIT: Prošao jedinicu još jednom, dvojka mi je bolja za sada. Osim tih skillova, to me zbunjuje trenutno, ali nekako je fluidnija, skakanje je nekako bolje odrađeno. Na 15% dvojke sam. |
Ja sinoc dokrajcio dvojku, stvarno vrh, i prica i gameplay i art... jedna od drazih igara koje sam igrao.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:27. |