![]() |
FIFA 20
https://i.imgur.com/gX5pv4e.jpg
nova sezona, nova fifa , 19 sam igrao dosta malo u odnosu na prijašnje, vidjet ćemo što će napraviti u 20 |
Da nema ovog bila bi to jebena igra.. Ovak pegla zivce previse.
|
fifa street?
|
|
Jel to moguce...cage, street i futsal teren :care::care:
Samo 22 godine su trebale proci da se vrati ideja u igru |
btw. Juventusa nema u fifi ove godine, mislim ima ali se zove Piemonte Calcio, pes ima licencu za njih igrači će biti normalnih imena |
O jbt, cage bude? Prva fifa nakon 20 godina da ću ju s guštom odigrati :)
|
malo gempleja
|
Znaci nista se nije promjenilo osim novih skill movesa.
:puke: |
Očito. Kupuje se rivalska igra a ovo se definitivno skida demo čisto da vidimo šta su promjenili, da se uvjerim da je dobra kupnja :D
|
pa dodan je cijeli malonogomenti dio. Nije baš da se ništa ne mijenja. Konami se mučio da sredi vremenske uvjete godinama..
|
Ma to ću odigrati 5 utakmica i gotovo. Više me zanima online 11v11
|
Citiraj:
|
volta će se moć igrat online kolko sam ja pohvatao
|
Pa koliko sam ja pohvato to i je onlajn fokusiran mod.
|
bit će sigurno i u ''kampanji'' al ko to igra
|
demo je out
|
Prvi utisci... Igrači ko da na ledu trče, nema inercije kod kretanja-zaustavljanja, čudne putanje lopte. Za mene pre-arkadno.
|
Par jebeno izvedenih novih animacija sam primjetio, nesto drugacija fizika dodavanja i pucanja i to je to.
|
isti drek meni
|
Malo se lopta više odbija od površine pri dodavanju i nisu toliko laserski brza i precizna. Malo je gameplay sporiji.
Prisutna su ista sranja kao i na 19, npr nabaciš na kanea, lopta ide na tvog stopera koji ju gleda, a kane zabija naravno. Uglavnom deranje love. Probao sam pes, ali nije mi to to. Previše je inertan, kad povučem paralelu prema nogometu koji gledam na telki, ipak mi je fifa malo igrivija. Poslano sa mog MHA-L29 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Fifa će se igrati iz zajebancije ove godine co-op a pes myclub:goood: |
Nekako ovaj review sumira sve:
https://www.eurogamer.net/articles/2...me-of-football Da se razumijemo, daleko je fifa od savršenog. Nisam neki fanboy. Međutim, na kraju dana više me nerviraju gluposti u pesu nego u fifi. Možda je stvar navike... Pes sam igrao online od četvorke i čini mi se da se neke stvari mijenjaju sporo ili nikako. Lag, bolji serveri itd. U međuvremenu sam se navikao na fifu i možda mi se sad teško navikavati na nešto novo. Ili sam prestar, tko će ga znat. 😀 Poslano sa mog MHA-L29 koristeći Tapatalk |
Vide li vam se achievementi na Originu? Meni ih uopce nema niti nevedene. :stoopid:
EDIT: Pojavili se danas.. |
Je li zna neko fix ima li kakvi da se omoguci da gamepad radi kako triba.Iman xbox one gamepad.Kad ga spojin izbornik sam bira mogucnosti,ne mogu ni izmjene napravit tokon igre.Nikako ovo ne mogu rjesit.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:51. |