![]() |
TotalAV prevara ?
Jel istina što se piše da je to fake antivirus ?
Imao sma čudan problem s njime i zaključio d aje najbolje da ga obrišem Pitam suport o tom problemu, ali oni su nekako u najmanju ruku dali neobično objašnjenje problema Dakako odmah na sva 3 PC-a obrisao to smeče Ne sječam se koliko sam platio za tri licence , ali on je koliko sam sada malo pratio u stvari sve samo ne antivirus Zna li itko o čemu se s tim antivirusnim programamom događa ? Ako sam stavio u krivu temu neka se prebaci |
Meni je jedina enigma zašto si ti išao kupovati licence (komada 3) za taj softver?
|
u paketu su bile , povoljno
taman za to što mi trebalo |
Dakle ovo je cista prevara, ne znas kolko placas , nikom se n emozes obratit, nemojte slucajno uzimat ovaj program
¸!! |
Woow
|
Po reviewovima skroz OK AV.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Citiraj:
Antivirusni čušpajz bez premca, a ni jedno od tih "rješenja" nažalost više nema u interesu štititi krajnjeg korisnika, obzirom da su sad AV alati sami po sebi spyware + malware + bloatware kombinacija.:) |
Žao mi je Avire, bila je odličan AV tamo u doba XP-a/Viste, čak i za 7-icu. Ali s druge strane, bmk jer je Defender sasvim dovoljan još otkad je bio MSE.
|
Točno to, s vremenom su svi AV alati propali u crnu rupu mutnih korporacija, a bome Windows Defender i malo zdravog razuma je čisto OK.:)
|
TotalAV prevara ?
Avira nikad nije bio odličan antivirusni alat. Daleko od toga.
Sjećam se davno u jednoj srednje velikoj firmi u kojoj sam tada radio maknuli smo Aviru i stavili NOD32 koji nije bio loš ali ni super. NOD je pri prvom skenu našao hrpetinu toga na mreži i lokalnim diskovima što je promaklo Aviri. To je samo jedno od loših iskustava. |
Sve se to srozalo s vremenom. Meni je Avira ostala u sjećanju kao vredu AV dok su još bili u njemačkom vlasništu, ali kasnije se zaredalo kojekakvih sranja, guranja reklama i na kraju su eto - prešli na kriptovalute.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:39. |