![]() |
Quake 5
Ja bi Q5 :)
Q4 je jedna od boljih igara koje sam odigrao. Sorry na spamanju ali eto morao samo to reci, Q4 je super. |
ako je tako dobar zasto zudis za novim nastavkom, i da slazem se da je dobar:)
|
Citiraj:
|
Ja imam quake4,nfs, i civ4 vec mjesec dana na kompu i jos ih nisam pokrenuo:D . Kod mene je samo cod i cod2 i ogame,trennutno me ne zanima nist drugo, makar cujem da kvejk dobar.
|
Ma meni je jedino multyplayer ok ali nije ko quake3arena onaj je bio LUDNICAAAAA!!!!!!!!!. A singleplayer mi je bezeveze :D
|
I single je dobar, cak dapace jako dobar. Puno mi je bolji od Doom3. Ima radnju, zaplet rasplet, kao prosjecan akcijski film samo sto ga igram a ne pasivno gledam.
|
Citiraj:
nemogu sad. treba jos ovaj i iduci tjedan prezivit na faksu pa kad se vratim sa praznika vamo cu kupit grafu i onda fino igrat redom. COD2, civ4,q4,aoe3... pis! \/ |
dobar dobar je Quake4...
odličan je čak....:D |
imam orginal od kad je izashao (kupio u austriji, poshto je u cro bezobrazno skup), i tbh nisam igrao signle 3min sve skupa.
ono shto mene zanima je multiplayer. moram priznat da ima dost bugova, no ocekujem da se u roku najvishe mjesec dana da se svi veci i vecina manjih bugova rijshe. Ono shto bi vas moglo interesirat je da modovi (q4max, xbm), koji se koriste na cpl i clanbaseu, ce dodati sve mogucnosti koje nam fale. a beta verzije modova dokazuju da je moguce igrat q4 i na gf4ti200 s max frejmova. necu sad tu bljezgarat u nedogled, nego ako vas bilo shta zanima u svezi q4, slobodno pitaj te na gamer.hr quake4 forumu ili na ircu (#quake4.hr) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:31. |