![]() |
Laptop i blokiranje spajanja na Internet
Ovako,imam jedan laptop koji radi problem. Konkretno,problem je Delphi cars aplikacija koja uredno radi par mjeseci i onda dođe opet zahtjev za aktiviranje aplikacije.
Zanima me dali je moguće ikako blokirati sve moguće izlaze na Internet tog programa,i ostaviti jedino normalno browsanje. Blokirao sam ga sa Windows Firewallom al nakon par mj ponovilo se. Konkretno radi se o Windows 10 i Delphi cars aplikaciji. Treba je kompletno blokirati od pristupa Netu. Dali je moguće da onaj modul koji se spoji u auto radi problem? |
A mozda ima time out definiran, ako se ne javi bazi... blokada
|
Kako bi to provjerio? Znači to je onaj OBD modul,ovako izgleda:
Napominjem,software je kupljen original,ali samo do ove verzije. Zato kad se updatea na noviju verziju pita aktivaciju. Ja bi da ostanemo na trenutnoj verziji i da ne pita aktivaciju samo ne nalazim soluciju. |
Jesi li napravio block rule u firewallu i/ili stavio da sve izlazne konekcije bez rulea budu blokirane?
|
Domy,
jesam i opet isto. Zato i pitam. nije mi jasno,dali taj modul utječe na išta ili ne nemogu dokučiti. Nakon nekog vremena on se spoji na net i traži aktivaciju. Nije mi jasno. |
Ne utječe nego vjerojatno imaš zasebnu aplikaciju samo za aktivaciju ili je program ranije skužio da postoji nova verzija i negdje spremio taj podatak pa davi i kad je offline. Vidi koje sve exe fileove imaš u instalacijskom folderu i blokiraj sve redom.
|
Ako znaš šta radiš, probaj ovo > https://stackoverflow.com/questions/...c-update-check
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:10. |