![]() |
Ulazak u EU-da ili ne (molim glasajte, treba mi za referat)
Znam da nema na forumu politike i sve to, samo bih zamolio članove da glasaju podržavaju li ulazak Hrvatske u Europsku Uniju.
Frend i ja imamo referat iz etike o EU, duga priča... |
Prijedlog: Neka netko locka topic. Da ne podje rasprava... :)
|
Zašto lockati topic?
Ljudi neka samo glasuju na anketi,ali bez prepucavanja za ili protiv. Ipak čovjeku to treba u edukativne svrhe:beer: |
^^
|
Mislio sam na to da se locka al da se dopusti glasanje :)
|
Citiraj:
|
rendula..ako ti treba pomoc oko tog referata javi mi se na pm...imam jako puno materijala o tome
:) |
odgovio bi, al se sad moram suzdrzavat'. :D
;) |
Nemojte me krivo shvatit,i nije mi bila namjera nikog uvrijedit,ali to je moje mišljenje
|
Citiraj:
|
cccc...koliko euro skeptika... :D
u svakom slučaju nam lošije od ovog di smo sad nemože bit. inače, skepticima na znanje i ravnanje, u ovih 10 članica šta su se nedavno priključile EU, u istraživanju nakon godinu dana od priključenja seljaci(koji se mogu slobodno nazvat ultra-skeptici) sad razmišljaju kako je EU pozitivna stvar. stav sa gospodarskog stajališta...sa političkog, ne želim se mješat. |
Citiraj:
A ovi podaci ne znam otkud ti, ali sam siguran da Slovenci ne razmišljaju sada pozitivno o EU, a pogotovo ne seljaci. |
naglasih, stav je gospodarski a ne politički...
neznam za slovence ali po izvještajima ostale države su uglavnom zadovoljne... ne možeš stanje preko noći okrenut... |
najte se raspravljati o tome, mod/admin ce zatvori temu, a covjeku trebaju rezultati ankete....
|
ako hoće vjerodostojne podatke mora vršiti ispitivanje na reprezentativnom uzorku ljudi...a ovo je daleko od reprezentativnog uzorka (i ne, ne govorim o količini glasova na anketi)...
|
Citiraj:
jedino anketa bi morala imat tri moguca odgovara nisu svi za apsolutno ne ili za apsolutno da (ja na primjer) |
Citiraj:
|
Svaki put isto:(
Dečko je lijepo rekao da mu treba za anketu-bez komentara. Pa, ako netko ima volje pisati-imam i ja brisati. Pravila foruma svi dobro znamo. Iskreno-boli mene živo i zdravo kara za to kaj bude neko jambral zato kaj ga se briše ili bana... Na ovom forumu je pravilo da bilo kakve politike-nema. Mislim da nas dovoljno tlače i kroz TV i ostale medije 24/7 tako da bi bilo lijepo da bar tu ne seremo o tome... :) |
Moderator sam na jednom drugom forumu i znam debelo kako je biti moderator kad krene politika... Zato smo je i mi zabranili.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:01. |