![]() |
Opera problemi..
Windows 10
i5 7300 - 8gb ram - gtx1050 - asus xonar u7 Imam 3 problema 1. dok gledam yt, bar za njega sam primjetio za sad, imam pucketav zvuk, bilo da je hardware acceleration ukljucen ili ne... 2. Dok gledam yt ako imam iskljucen hardware acceleration, video slika je nekako trzava i ko da fali fpsa (imam 4k monitor), a ako ukljucim, pojavi sen ekad lag, npr vucem misa i kursor mi kasni po ekranu... 3. na nekim forumima ukljucujuci ovaj, u prozoru di pisem tekst skacu razne boje, titraju i poprilicno je iritantno... https://i.ibb.co/yQPC5mH/opera.jpg |
Kako si spojio monitor? Hdmi? DP? Ako je hdmi, je li hdmi 2.1?
|
Za pucketav zvuk imao sam i ja problem (doduše i na Chrome-u), nestalo nakon nekog vremena. Sad dal je bilo do nekih drivera ili nečeg drugog ne znam.
Citiraj:
|
Imam isti problem, i nisam. nasao rjesenje, DP, HDMI, Ekran od laptopa, HW off on uvik isto...
win 10 64 bit ali na win 7 ko sat |
Ovo 3. je do Opere, ista stvar je kod mene i dosta dugo se već vuče po forumu. Kad je hardverska akceleracija "On", događaju se te pizdarije s textboxovima.
Nevjerojatno kako (oni) ne mogu već par mjeseci riješit te pizdarije. |
Citiraj:
|
dada, imam i ja taj problem.
jednostavno naučiš ignorirati. :) |
Vratio HW ubrzanje i čini mi se da je bug konačno otklonjen. :chears:
|
Jesu, sa zadnjim updateom od prije par dana. Mislim da su malo promijenili i skaliranje teksta, a nema više ni random promjene boja u speed dialu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:23. |