![]() |
Eurotruck Simulator 2 and steam
Da li postoji mogućnost da se na steam snimaju savegame od EurotruckSimulator2?
|
Možeš pojasniti pitanje?
Eurotruck Simulator 2 je steam igra, kamo bi se spremali save fileovi nego na steam? Ili ti misliš piratski save staviti u steam? |
Donedavno savegame se spremao samo lokalno, tek su u nedavnom updateu omogućili spremanje u steam cloud.
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
steam - settings - cloud - kvačica da bude na prvom
ako igra podržava sejvat će se automatski na cloud kad se izađe iz igre |
[X] Enable steam cloud synchronization for ETS2
0 bytes stored / 93.13 GB available Ne znam zašto je tako, sve uredno upaljeno i podešeno. Accout napravljen normalno preko steama (profil, sejv, igram singleplayer na taj način) i igram multiplejer preko truckersMP-a. |
Kad se stavi da se snima na cloud, onda se save seli potpuno na cloud ili?
|
Nope, sprema se na cloud i lokalno :) .
|
Meni dan danas save na cloudu ima 0 MB
|
Citiraj:
100% sigurno? Jer vidim da kad sam uključio da sprema na Steam nestao se folder sa saveom iz My documents u profilima od igre. Stvorio se steam_profiles koji ima folder sa saveom ali unutra nema foldera save, samo postavke od tog profila. Znači da su samo saveovi potpuno preseljeni na Steam. |
Meni još uvijek postoji i sprema u folderu profiles
|
Meni ne, čim ga prebacim na Steam on ga briše iz tog foldera profiles i prebacuje u novi folder steam_profiles i unutra su samo fajlovi od settingsa a save foldera nema. Ma prebacio sam opet na lokalno. Ne vjerujem baš cloud saveovima, neću izgubiti save koji imam godinama već.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:45. |