PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Case Modding (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=55)
-   -   Mod tipkovnice (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=2964)

Psycho 21.11.2002. 16:00

Mod tipkovnice

Napravio sam si mod tipkovnice. Stavio sam si tri led diode(zutu, crvenu i zelenu) ispod tipki da mi svjetle. :cool:

Izgleda strava u potpunom mraku, ali nekako slabo svjetle. Napon je tocno kakav treba biti, spojio sam na diodicu od Num Lock-a, tako da nije zbog toga.
E sada mene je zanimalo da li netko ima ultrabright led diode pa da mi posalje ili da se zamjenimo..uglavnom mozemo se dogovoriti. Ja sam iz Rijeka i tu sam pogledao u Chipoteci i ostalim trgovinama za elektronicku opremu. Ali nitko nema ultrabright led diode, jedva da se nadju i plave diode.

Ako postoji kakva dobra dusa nek odgovori na post pa cu mu se javiti... :)

igsablja 22.11.2002. 14:29

Re: Mod tipkovnice

Citiraj:

Originally posted by Psycho
Napravio sam si mod tipkovnice. Stavio sam si tri led diode(zutu, crvenu i zelenu) ispod tipki da mi svjetle. :cool:

Izgleda strava u potpunom mraku, ali nekako slabo svjetle. Napon je tocno kakav treba biti, spojio sam na diodicu od Num Lock-a, tako da nije zbog toga.
E sada mene je zanimalo da li netko ima ultrabright led diode pa da mi posalje ili da se zamjenimo..uglavnom mozemo se dogovoriti. Ja sam iz Rijeka i tu sam pogledao u Chipoteci i ostalim trgovinama za elektronicku opremu. Ali nitko nema ultrabright led diode, jedva da se nadju i plave diode.

Ako postoji kakva dobra dusa nek odgovori na post pa cu mu se javiti... :)

Ajd uslikaj pa izloži, baš me zanima kako izgleda!

z3D 22.11.2002. 16:48

Imam ti ja crvene ultrabright....jel trebas? Kolko nudis? :D

Psycho 22.11.2002. 20:04

just name your price :)

ako stvarno imas...mail mi je

marko.bratic@ri.hinet.hr

pa javi
:cool:

gospar 22.11.2002. 21:25

ja cu uzeti svjecice od jelke i okititi kompjuter see if you can match that !! :D

z3D 23.11.2002. 00:41

Citiraj:

Originally posted by Psycho
just name your price :)

ako stvarno imas...mail mi je

marko.bratic@ri.hinet.hr

pa javi
:cool:

ajde, predlozi cijenu!

Psycho 23.11.2002. 11:28

nemam pojma koliko dodju otprilike ultrabright diodice...sta ja znam

ma samo reci koliko i ja ti kazem ok ili no...

:burn:

z3D 23.11.2002. 13:17

kolko ti treba?

Litex 24.11.2002. 19:10

SLIKA SLIKA! :=)

Psycho 02.12.2002. 21:51

Treba mi tri led-ice. A slike bi trebale uskoro biti objavljene. Treba mi digitalac, ali kako sam student nemam jednog pri ruci. Moram posuditi, tako da mi se ni ne da bas. Ali ako zelite vidjeti, potrudit cu se:)

tha-tha:D

z3D 02.12.2002. 23:04

cek sam malo ti si njih spojio na Numlock? pa normalno da slabo svjetle, premali ti je napon!

Psycho 04.12.2002. 14:54

Citiraj:

Originally posted by z3D
cek sam malo ti si njih spojio na Numlock? pa normalno da slabo svjetle, premali ti je napon!
Ne, imaju dobar napon...spojio sam ih paralelno. I ne svjetle slabo, vec se svjetlost ne rasprostire ispod tipki. Crvena i zuta da, zelena ne. Ali skuzio sam zasto ne svjetli jace, nego sada zelim jos jace ledice...:)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:07.