PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Gdje kupiti product keyeve (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=296261)

shoki 27.12.2018. 14:05

Gdje kupiti product keyeve

Pozdrav svima
Gdje bi se mogao online kupiti product key od MsOfficea? može neki stariji, i može i home verzija, trebam word i excell...
hvala!

John Creasy 27.12.2018. 14:07

ebay office ide do nekih 10ak dolara, win10 do cca 5 i manje

ovako nešto:
https://www.ebay.com/itm/Microsoft-O...JGhT:rk:9:pf:0

inače, najjednostavniji odgovor na tvoje pitanje bi bio: u trgovini

shoki 27.12.2018. 14:17

aha, može i ebay? super, hvala puno!

John Creasy 27.12.2018. 14:25

Citiraj:

Autor shoki (Post 3261279)
aha, može i ebay? super, hvala puno!

btw najbitnije, jel upotreba na osobnom kompu ili za firmu? ako je za firmu, onda ti ključevi s ebaya ne važe zbog inspekcije..
ako ćeš office koristit ovako, onda uzmi preko ebaya

Night 27.12.2018. 18:52

Koliko sam pohvatao po netu ti ključevi od 10 dolara su u biti kao da nekome platiš za crack. Nemaš legalni program, a dao si novce. Ljudi se žale i da ključ prestane raditi nakon nekog vremena (obično kad više nema mogućnosti žalbe i povrata novca) jer ga dileri prodaju po nekoliko puta. Da ne pričam o keyevima za igre gdje su ljudi gubili accounte koje su bildali mjesecima zato što je ključ bio iz sive zone u najmanju ruku.

BTW, OP, ako ti je dovoljan neki stariji Word/Excel onda ne bi bilo loše baciti pogled na LibreOffice ili OpenOffice, ti programi će biti i bolji nego neki stari Office paketi, a besplatni su.

rendula 27.12.2018. 19:08

Citiraj:

Autor Night (Post 3261403)
Koliko sam pohvatao po netu ti ključevi od 10 dolara su u biti kao da nekome platiš za crack. Nemaš legalni program, a dao si novce. Ljudi se žale i da ključ prestane raditi nakon nekog vremena (obično kad više nema mogućnosti žalbe i povrata novca) jer ga dileri prodaju po nekoliko puta. Da ne pričam o keyevima za igre gdje su ljudi gubili accounte koje su bildali mjesecima zato što je ključ bio iz sive zone u najmanju ruku.

BTW, OP, ako ti je dovoljan neki stariji Word/Excel onda ne bi bilo loše baciti pogled na LibreOffice ili OpenOffice, ti programi će biti i bolji nego neki stari Office paketi, a besplatni su.

AFAIK kljucevi s ebaya funkcioniraju normalno , smao ih nije legalno prodavati (e.g. akademski, bulk koji se s kompovima dobivaju i slicni).

Mommistake 27.12.2018. 19:32

Citiraj:

Autor Night (Post 3261403)

To nije istina.
Keyevi su original, u 99% slučajeva ne ostaneš bez keya, ali su siva zona, naša inspekcija nema definirano to, pa radije odjebu sve.

Uglavnom, za privatne svrhe, vrhunski deal.

Ag008 27.12.2018. 19:41

Ja imam hrpu akademskih ključeva, ali koliko znam ne idu za MS Office, tj nema ih makar u HR (samo za OS). Dobiješ samo pristup Office 365 usluzi u oblaku.

partwish 27.12.2018. 22:31

Dobiješ pristup za Office 365 i lagano skineš i instaliraš na komp i radiš offline. Tako ja imam.

Night 01.01.2019. 21:46

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3261416)
To nije istina.
Keyevi su original, u 99% slučajeva ne ostaneš bez keya, ali su siva zona, naša inspekcija nema definirano to, pa radije odjebu sve.

Uglavnom, za privatne svrhe, vrhunski deal.

Probaj kontaktirati Microsoft Hrvatska i pitati ih da ti mailom pošalju potvrdu da je tvoj ključ kupljen na random sajtu koji ih resella legalan što se njih tiče. U protivnom si platio nešto što je legalno kao i download loadera sa torrenta.

Elven 01.01.2019. 21:53

Citiraj:

Autor Night (Post 3262685)
Probaj kontaktirati Microsoft Hrvatska i pitati ih da ti mailom pošalju potvrdu da je tvoj ključ kupljen na random sajtu koji ih resella legalan što se njih tiče. U protivnom si platio nešto što je legalno kao i download loadera sa torrenta.

Upravo tako. Reci "key je legalan (pod time se valjda misli da nije iz key generatora)", je kao da kazes "kupiti ukradeni nije nelegalno, jer je prvi vlasnik taj auto legalno kupio, nije ga nelegalno napravio".

VLK, OEM, Retail .. bitno je upoznati se s tim pojmovima i sto znace, za koga vrijede, u kojim uvjetima ...

Prijateljski 12.02.2019. 08:49

Ako može preporuka nekog dobrog selera....jer zadnji sa ebaya mi uvalio ključ koji ne valja (dobio pare nazad). Office tražim...

Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk

doky 12.02.2019. 10:03

Ja svaki put uzimam od drugog sellera i nikad problema. :D

Bitno je da prvi iskoristis key, desi se i njima da upisu duplo pokoji key u bot koji salje to nakon uplata, pošalju ga nekom drugom preko nekog drugog marketa i sl. Gledaj rating sellera ko i za sve druge stvari i to je to.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:18.