![]() |
Razlika izmedju vf700cu i Fatal1ty FS-V7?
Znaci oba dva su bakrena , koja je razlika izmedju nijih?Sta samo ovome fatality je crvena boja bakra i vent se brze okrece i naravno skuplji je 60-70 kuna?
|
kao što si naveo i IME ma još najpametnije ti je kupit vf700alcu led razlika je minorna
|
mislim da je ova crvena premazana nekim shitom koji kao biolje odvodi toplinu i brže ju predaje okolini. ma sve u svemu joše jedna velka glupost i bacanje para
|
Na fatality se cooler brze vrti, zapravo dosta brze...pogledajte specifikacije...
|
Totalno nikakva razlika...kad se vrte na istoj brzini ventovi...temperature su identicne..vidio sam negdje na netu je bio test...znaci taj cooler prodaje samo svoje ime-fatality
|
bilo koji fatality je s tom termalnom bojom, cijeli bakreni, brzina je malo veca ali je buka zato dosta jaca oko 45 dB....uglavnom neisplativo
|
Citiraj:
Tako dakle. Ko im je kriv kad hoće šminka cooler a ne običnu hrgu bakra:D |
ja imam vf700alcu kojem je razlika izmedu cu cca 5 °C a dati tolike pare za fatality je bacanje para. prije bih vodeno kupio za te pare :D
|
Citiraj:
Led ventovi na vf-alcu/cu su dosta glasniji od vulgaris ventova. |
ja sam sebi ubo fatal1ty ono super je s nekih 50-60 u idle je snizio na 42°C a kad se igram onda je oko 50°C što je super jedva se čuje
|
Citiraj:
Koje boje svjetle ledice? plavo? |
Citiraj:
da |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:06. |