![]() |
no one lives forever 2
Igra je mrak.Prva kod koje su iskorištene mogućnosti preskupih kartica kao što je moja radeonka - bar donekle .
|
Re: no one lives forever 2
Citiraj:
spec. naočale da ih vidiš)?Tamo sam se namučio za proći drugu prostoriju, a riješenje je bilo pred nosom. |
Ne ne, to sa zrakama ti je u prvom dijelu a tu se radi o nastavku-nolf 2.
|
Citiraj:
doći ćeš i do toga. |
Da da u pravu si. Došao sam ja do kraja igre ali taj problem sa zrakama u nolf2 je lagan u odnosu na prvi dio gdje se sjećam da sam jedva prošao.
|
Nego, zaboravio sam pitati kako si nabavio igru (kod nas je još nema za kupiti )i da li si imao problema i kakvih.Meni je dosta štekala naročito pri izlasku a i na nekim dijelovima je usporavala a na samom kraju kad se pojavljuju oni tipovi u podmornici sound je toliko podivljao - doslovno - da sam morao ugasiti zvučnike.
|
Citiraj:
ako imaš problema sa zvukom skini patch(mislim da postoje 2). Na nekim mjestima se i meni igra usporavala. |
Ma da da.Ali još me zanima da li ti je pri izlasku na desktop zadavala probleme? Meni jest.Ko da netko kopa krampom po toolbaru.
|
Ne, tih problema nisam imao.
|
Jel moguće ikako pokrenuti ovu igru na mojoj kartici. Molim vas recite da mogu!!!! PLEASE!!!!
|
Citiraj:
Xp, Xp. Probaj na nekom od DOS-a pa ćeš vidjet.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:51. |