![]() |
Servis/popravak videorekordera
Pozdrav svima
Cackajuci po forumu i netu nisam bas uspio naletit da se neko jos bavi servisiranjem vhs videorekordera...pa eto ako neko ima ovdje da se time bavi i dobar je u tome,neka mi se javi Radi se o videorekorderu sanyio VHR-D 700G Sam uređaj radi,sve funkcije su ispravne osim jedne sitnice...ne zeli povuc kazetu u mehanizam. Nikad nije bio u kvaru ali je dugo stajao i nije se koristio pa vjerujem da nije nista polomljeno u njemu,treba napravit pregled i dijagnostiku te vidjet moze li se slozit. Inace video je star tridesetak godina,vrlo rijedak model a ujedno i vrhunski model koji i dan danas se moze mjerit sa novijim modelima sto se tice naprednih funkcija...kupljen u njemackoj osamdesetih i kostao je pravo malo bogatstvo (1400 DEM) a kako je presao u moje ruke nakon oceve smrti volio bi imat potpuno ispravnu uspomenu... |
Pretpostavljam da si u Zagrebu?
Na Kneziji ima jedan servis kojem sam par puta nosio neke stvari i popravio je pa probaj tamo. Ul. Rudolfa Bicanica pokraj udruge Kamensko prva vrata. Sent from my SM-G950F using Tapatalk |
Citiraj:
Hvala na prijedlogu...zaboravio napisat da sam kod tog u bicanica davno nosio neki uređaj i imao lose iskustvo (popravak lose napravljen i puno previse kvarova kao i uzimanje para) pa bi to zaobisao. Bio sam i kod servisera u sulekovoj pa taj nije vise zainteresiran za posao... Ima neki i na remizi al sam cuo dosta lose ocjene za njega... |
|
Citiraj:
Poslao upit...hvala na prijedlogu |
Od servisera za te stare stvari nema pomoci,sto je zalosno jer covjek dobije dojam da niko vise ne zeli prljat prste...no ima jedan odlican serviser koji voli slagat i popravljat tehniku starijeg godista tako da je vcr spasen...hvala na prijedlozima
|
Ima još tu i tamo tko zna i može,
generalno nema se volje, znanja, rezervnih dijelova a nofčići su posebna kategorija. |
i popravak te došao koštat... koliko?
ako je bilo iole ozbiljnije od zamjene pogonske gumice, lakši si za bar 400njak kn. |
Citiraj:
Citiraj:
|
http://www.best-shop.hr/index.php?ka...i&opsirnije=61
ja imam ovaj dvd rekorder zvao mr servis u zg i rekli da servisiraju to je bilo prije godinu dana,zvat ponovo ako nisu promjenili mišljenje. |
Citiraj:
Ako ce kome sta trebat slagat/popravljat od starije tehnike tipa vcr,audio video komponente i slicno ,slobodno se javite pa dam kontakt Covjek se nalazi u dubravi |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:09. |