![]() |
Abit AN8 Sli Bios
Jel itko probao 1.9 ???
Koji je najbolji... ?? |
Ja koristim 1.19 s abitove stranice ono radi ok jedino ne prikazuje na koliko se rpmova vrti procesor,jel tebi pokazuje?
|
E, Lihto, Lihto, ne vrti se procesor nego vent na njemu. :D
|
Ma na to sam mislio,moja pogreška:beer:
|
ne znam, proc mi u pon dolazi pa budem vidio :)
|
e sad pazi ta abitica ima zeznut bios tak da neće raditi na defaultu pa stoga namjesti si memorijske postupke i sve ostalo u biosu makni onu sliku i onda bi trebalo sve radit pa eto da se nazajebavaš ko ja ili mi se javi na pm pa ti pošaljem postavke
|
Ok, nakon 3 večeri zajebancije zaključujem sljedeće :D :
ploča je odlična ALI, ne daje mi iznad 10x moožitelj da mjenjam :fuming: ...jebiga jebiga...sve ostalo odlično Opterona sam do 3150 digao, radi super, ali sad imam feeling da me memorija jebe...fakat nemože više....kad bih mogao opterona na 11x staviti to bi bio urnebes :D ...mogao bih na cl 2.5 vozit OCZ-a i to je to... ima li itko neka saznanja o xy biosima kao što ih ima za dfi. neću da priznam da sam dfi trebao uzeti :D ( a trebo sam :D ) |
Citiraj:
Baš ne kužim... |
poanta je u tome da kad bih mogao dići množitelj onda bih vozio memu na 2.5 4 4 5 na 270-290 fsba, a proc bih mogao icjedit do kraja...
|
Citiraj:
Točno ono kaj hoćeš. Proc 10x množitelj, divider memi 180 i ako je proc na recimo 3000MHz to ti je 272 za memu. A na toj frekvi komotno voziš 2.5-3-3. Valjda imaš u BIOS-u 180 divider za memoriju? |
Citiraj:
however, načuo sam da postoji moddani BIOS koji dodaje te dividere. kako/gdje - pojma nemam, ali mogu se raspitati ako nekog zanima. :) |
Citiraj:
A baš 180 divider je super stvar kad je proc na 3000 MHz ili više... |
glupo je, a hebi ga... osim DFIja malo proizvođača stavlja nestandardne (180, 150, 140 i 120) dividere.
|
13 Guru-R1
Description: 1. Update NVMM to version 4.94 2. Update NVRAID to version 4.84 3. Update NIC to version 212-0487 4. Update Boot Up Logo 5. Add DDR 366 Memory Divider 6. VDIMM 3,55V http://www.tictac.katrourke.com/modu...ownload&cid=22 by www.google.com |
modani BIOS baziran na verziji 19 by celemine1Gig:
http://www.fh-augsburg.de/~madocer/BIOS/OAN819M.zip release notes:
koristiti na vlastitu odgovornost. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:58. |