![]() |
acer laptop:kombinacija #1 ili #2?
ovak:
1 acer aspire 3023wlm: ono bitno po cemu se razlikuje od ovog drugog: Mobile sempron 3000+ ati radeon xpress 200m chipset i x700 128mb ili 2 acer aspire 5022wlmi: Turion 64 (1.6ghyz) i radeon x600 64MB? vasi prijedlozi, pro i kontra.... |
ja bih draze ovaj prvi na tvom mjestu. ako se mislis igrati, mislim da ce jaci graficki sustav dobro doci. 64 bitne ekstenzije ce jos neko vrijeme biti kerefeka za bahacenje okolo, a mislim da nije neka primjetna razlika u primjeni, sto se proca tice
|
ako ti treba duže trajanje baterije, a perf. grafike ti nisu toliko važne onda druga opcija...
ako misliš lap koristiti za igranje onda prva... turion i taj sempron su tu negdj po performnasama samo je x700 jača od x600 |
Citiraj:
i frendovi mi predlazu isto, i iz tog razloga jer ni sempron ne trosi tolko struje posto je sempron m, pa sam koristi resursa kolko treba, tak da ce biti taj, a cak ima i veci hard, 80 giga, vs onaj drugi sa 60, i turion je skuplji za 600 kn. thx decki ! |
ja bi br 2.
vjeruj mi, sempron jako puno guta baterije....frend mi ga ima i traje mu baterija max 1 sat, a nije neka velika razlika između x600 i x700 kolika je razlika u brzini i trajanju baterije između semprona i turiona... |
sempron trosi 25 W a turion 35W, x600 je 64 mb, a x700 128 mb, #1 ima 80 gb hard, a #2 ima 60 gb hard, #1 je jeftiniji. mislim da budem ipak uzel #1.
meni frend ima hp sa sempronom i ne traje mu baterija 1 h jednom u vlaku smo przili cd-e, gledali family guya istovremeno, kasnije igrali worms world party i trajala mu je baterija cca 1,5 h-2 h. mislim da je to cisto ok. |
a onda valjda moj frend ima semprona s večom TDP...
|
ovaj mobilni sempron radi fantasticno. takodjer ima x700 sa cime su performanse odlicne.
|
konacno se neko slaze ! kupljen za 7,5 somova :)
jedva cekam kaj sutra dojdem doma, odma idem kupit 2 m utp kabla :D |
1 privitaka
evo, samo da javim, kupljen je acer 3025 wlmi
sempron mobile 3300+ 512 mb rama dvd prza radeon x700 a sad ono najsmjesnije, trebao je unutra biti 80 GB hard disk, a evo sta je unutra :beer: nije da se bunim :D |
to bi bio i moj izbor :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:38. |