![]() |
moddani driveri
evo koji su po vama najbolji moddani driveri za novije grafe?
ja probao ngo drivere i losiji od forcewarea... |
Ne znam kakva ti imas iskustva sa ExtremeG driverima ali neki moddani 78.xx (ne znam koji tocno) su meni ubili karticu.
Performanse desetkovane, odmah je djelovao DC. |
Najbolji do sada su mi bili oni omega ali njih više ne koristim, nego forceware ;)
extreme g je isto bio neko sranje nije rezoluciju htio mjenjat mislim.. |
Cuj Omege da i oces koristiti nemozes kad su zadnji 66.93, a to bas i ne ide na 7***, probo i nije islo.
|
probao sam ngo drivere kako sam i rekao i sad odjednom imam 300 marka manje
obrisem ih sa driver cleanerom instaliram forceware i opet isti score a taman sam se nadao da cu je dogurat sa 8200 na 8300 kad ono 7900 :( za atija sam prije koristio omege i bili su zakon a sad fakat neznam kaj da koristim |
Ma meni ni jedni moddani driveri nisu dobri(Iznimka Omega ATI Cat4.8) najbolje mi je uzet default drivere i tweakat ih sam prema vlastitim potrebama... Mislim, vel'ka mudrost popikat par dword-ova u registry...
|
pa ako nije nikakav problem brane ae ti ljepo nama daj neke savjete jel pa da nebude i nama problem vise ;)
|
XTreame-G rade ko urica :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace da pojasnim jos malo zasto ne volim tweakane drivere, zato sto skvadra u taj jadni .inf potrpa sve moguce tweakove i compatibility modove i custom rezolucije i normalno da ne vole sve kartice sve tweakove, kod ATI-ja je situacija malo drugacija i ima puno vise korisnih tweakova pogotovo za OGL... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:51. |