![]() |
SP u Njemačkoj
Evo-dobili smo ni manje ni više nego Brazil.
Skupina F: Brazil HRVATSKA Australija Japan Sve skupine: Skupina A: Njemačka Kostarika Poljska Ekvador Skupina B: Engleska Paragvaj Trinidad i Tobago Švedska Skupina C: Argentina Obala Bjelokosti Srbija i Crna Gora Nizozemska Skupina D: Meksiko Iran Angola Portugal Skupina E: Italija Gana SAD Češka Skupina F: Brazil HRVATSKA Australija Japan Skupina G: Francuska Švicarska Republika Koreja Togo Skupina H: Španjolska Ukrajina Tunis Saudijska Arabija |
Bit ce tesko...Brazil je Brazil...Japanci su brzi i neugodni, a bome ni Australija s Vidukom nije macji kasalj. No ovo je SP i treba pobjedivati i jake... Uf da smo barem uletili umjesto Ukrajne u H grupu.
|
Ja sam se sad vratio doma,gledo sam u jednom kafiću izvlačenje...Pa šta je Hrvatska s Japanom,šta nije Mexico???:confused:
|
"Prvu utakmicu Hrvatska igra protiv Brazila u Berlinu (13. lipnja), nakon toga protiv Japana u Nürnbergu (18. lipnja), posljednju protiv Australije u Stuttgartu (22. lipnja)."
Koliko se sjećam-sa japancima smo se i zadnji put namučili, klokani isto neće biti mačji kašalj (konačno su se dočepali SP-a), o Brazilu ne moramo pričati... A ništa-ja vjerujem u prolazak u drugi krug:) |
Ma pustit ce nam brazil ko na onoj prijateljskoj utakmici :D ...
|
ben ti vraga, nisam gledao izvlacenje. no, brazil dakle....dobro je, sanse imamo, ali sto e.t. kaze da smo umjesto ukrajine uletjeli ili u grupu sa njemackom umjesto kostarike. sto je tu je, sanse imamo samo cvrsto u utakmice i ne podcjenjivati "slabije". ;) dobro ce prvenstvo biti.
|
Huh...
Al nema veze, u Njemačku idemooooo bodrit naše!!! |
U Berlinu i Stuttgartu imam smještaj. Daklem još love za karte i evo me u njemačkoj. Ili neku lovu uzet za vrhunski telkač i s bocom pred tv gledat kockaste.
|
Baš i nema neke "skupine smrti". Čini mi se da je Skupina C: najjača---
Argentina Obala Bjelokosti Srbija i Crna Gora Nizozemska Naravno, ako izuzmemo ove trgovce slonovima:D A fucking njemci nisu mogli bolje proči:rambo: |
hebali smo jeza...
ne bu lako...japanci su zilavi, kljokanceki buju dali sve od sebe da ostave sto bolji dojam nakon mislim 1976. od kad su bili zadnji put na SP-u, a Brazil je Brazil...sve ono kaj su fulali na Poljudu, dat ce nam tam:( Cini mi se ko da trebamo malo pojacati nas napad, jerbo, jedno 50% golova smo dali glavom nakon prekida, 40% je Srna dal iz penala ili slobodnjaka, a ne sjecam se kad smo dali gol nekom ljepom akcijom iz igre!? Eh da su nam svi oni "Hrvati": Ibrahimovic, Biloš...:D Ubili bi Boga u svima, ovako cemo to morati tezim putem:D |
Citiraj:
|
Ah, bumo vidjeli...:D
|
Didier Drogba je kapetan obale bjelokosti.
2002. Je Senegal dobio Franzuce. AK niš drugo mi idmeo dalje a srbi putuju doma. |
Ma naši bi trebali pobijediti Australiju i Japan, a kak bu s Brazilom nije važno. Brazil će tak i tak pobijediti ove dvije ekipe bez problema. Jednostavna računica. Ja mislim da su naši dosta dobro prošli. Pred 32 godine je Australija igrala zadnji put na SP-u i to u Njemačkoj i evo ih opet. Nadam se s punom mrežom koju će im napuniti naši.
|
Potpisujem! :beer:
|
U opće mi se ne sviđa grupa i mislim da nećemo u drugi krug.
Pesimizam temeljim na na našem nadaleko poznatom "lakoćemo" mentalitetu radi kojeg će nas naguziti i japci i klokani. Najbolju utakmicu ćemo igrati protiv karioka, ali bojim se da njih nemožemo dobiti. Drugi razlog za pesimizam je u samoj igri naše repke. Nemojte zaboraviti da je Niko Kranjčar od svoga tateka proglašen jedinim, nezamjenjivim, mozgom i dušom ekipe. Međutim, koliko ja vidim, Niko je igrač koji razara vlastitu ekipu. Sjetite se Dinama prošle sezone. Sjetite se onda Hajduka na kraju prošlog prvenstva. Skoro su izgubili već dobiveno prvenstvo. Ovu Hajdukovu sezonu neću ni spominjati. Nekak brijem da bi i Barcelona ispala u drugu ligu da njega kupi. |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
A kaj se naše skupine tiče, ako ju nemremo proć, onda niti nismo trebali razmišljati o nekoj osmini finala. |
ja mislim dacemo pobjedit brazila al cemo spusit od japana i australije ;)
ozbiljno to mislim btw... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:09. |