![]() |
I need a help.... cd pisac
imam problem s cd pisacem
danas sam kupio nov , kada ga skopcam na kablove i kada se podigne sistem, racunar automatski totalno uspori, toliko da nema sanse da radim ista na njemu... javi mi da je pronadjen novi hardware....to ok.. provjerio sam kablove sve je ok skopcano.. na iste kablove prikljucim stari cd rom, on radi.. jos nesto, kada ubacim neki cd u pisac , nakon nekoliko minuta ga pokrene i otvori sto znaci da je ispravan, ali mi nije jasno zasto je sistem totalno usporen....???? znali neko???? |
Malo više detalja o konfiguraciji i pržilici. Koje ide drivere koristiš?
|
pentium III 1 Ghz 256 mb RAM Intel maticna ploca
a to za ITE drivere ne bih ti znao rec, slabije se razumijem... |
przilica LG
|
Skini s neta ASPI drivere, instaliraj ih.....pa javi kakva je situacija s pržilicom.
|
skinuo sam , instalirao, opet isti problem...usporen rad..
sta mislis da li moram da prijavim sta u BIOS-ima li veze s tim jos nesto racunar je IBM.... ako imas jos kakav prijedlog? |
A more biti da si naletel na neku sfušanu...
Reci u dućanu gdi si ju kupil kaj ti se dešava i da hoćeš novu. |
ok drug hvala ti puno na informacijama... tako cu i uradit..
|
Koji model je to LG pržilice?
|
LG model : GCE - 8527B APRIL 2005
|
Jel uključen DMA?
|
Da, tvoja je novija od moje, ali ipak radi probleme. Samo ti nju fino odnesi u dućan i zahtijevaj novu (ispravnu)......nek tu novu odma na licu mjesta isprobaju.
|
DMA- ma slabo ti se razumijem u te stvari , al mislim da bi i bez tih nekih slozenijih postavki trebalo da funkcionise jer je novo , zapakovano kupljeno.. grebiga jarane! sutra vracam
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:52. |